Vestigingen Informatie

Vestigingen Informatie

Inspirerende omgeving

In het Adverium kunnen consumenten, bedrijven en organisaties terecht voor duurzame producten en diensten. Het gebouw zelf toont een vooruitstrevend staaltje duurzame bouwkunde in materiaalgebruik, actieve en passieve zonne-energie, betonkernactivering en het hergebruik van regenwater. Het indrukwekkende duurzaamheidsplein vormt het hart van het gebouw. Het plein biedt ruimte aan een aantal permanente productpresentaties en is geregeld het podium voor activiteiten en bijeenkomsten. Eromheen vind je allerlei bedrijven, organisaties en ZZP-ers die dezelfde duurzame visie delen. Door elkaar te inspireren, komen bedrijfsactiviteiten tot bloei en ontstaan er innovatieve oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Wij kunnen ons duidelijk geen betere plek voor ons hoofdkantoor wensen!

 

Ons hoofdkantoor

Vanuit deze inspirerende omgeving zetten wij ons als team van 11 mensen dagelijks in binnen verschillende vakdisciplines op het gebied van duurzaam wonen. Van duurzaam (ver)bouwen tot de ontwikkeling van een duurzame kennisdatabase. In de rol van adviseur, organisator, onderzoeker of bemiddelaar vervullen wij de duurzame wens van elke partij. Zo maken wij duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar.

 

Werken vanuit het Adverium

Als aanspreekpunt binnen het Adverium maken wij ook duurzaam werken voor (startende) ondernemers bereikbaar. Het Adverium biedt flexibele werkplekken, kantoren, horecaruimtes en showrooms voor ondernemers met een duurzaam hart. Daarnaast fungeert het Adverium als digitaal platform waar ondernemers zich kunnen profileren. Ook worden geregeld activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd die in het teken staan van duurzaam wonen, leven en leren. Dat biedt unieke kansen! Geïnteresseerd? Kom gerust eens kijken en de sfeer proeven!

 

Contactgegevens

Het Adverium is te vinden aan het klaverblad Drachten en goed bereikbaar vanuit de richtingen Groningen (A7), Heerenveen (A7), Leeuwarden (N31) en Oosterwolde (N381). Er is een bushalte op nog geen 100 meter afstand. Het Adverium heeft een eigen parkeerterrein waar meer dan 200 auto’s gratis geparkeerd kunnen worden.

 

Voor meer informatie over werken in het Adverium, neem contact op met Froukje van der Schaar van DuurzaamWonen.nl

 

Lavendelheide 21 – 203
9202 PD  Drachten
085 – 79 20 153
06 – 17107344