Bouwcapaciteit woningbouw

Momenteel zien wij steeds meer krapte ontstaan op de woningbouwmarkt, bouwers met wachttijden tot een periode van 2 jaar worden steeds meer regel dan uitzondering. Na de crisis waarbij er te weinig bouwvolume was zitten we nu in een bouwcrisis waarbij we te weinig capaciteit hebben voor het nu gevraagde bouwvolume.

 

Gelukkig beschikken wij bij DuurzaamWonen.nl over een groot netwerk van bouwers, onderaannemers en leveranciers zodat wij de capaciteit optimaal kunnen benutten. Hierdoor weten wij bij elke bouwvraag de juiste bouwer of onderaannemer te vinden.

 

Wij ontwikkelen onze eigen woningconcepten en werken deze uit tot een kant en klaar bouwpakket voor onze aannemers. Wij zorgen ervoor dat onze concepten efficiënt te bouwen zijn en gebruiken hiervoor een aantal standaard spelregels zodat we kwaliteit en flexibiliteit optimaliseren. Tijdens de realisatie begeleiden wij onze kopers en aannemers tijdens de uitvoering en testen hierbij ook de geleverde kwaliteit.

 

Als u ook nog graag een woning binnen een van onze duurzame concepten Eco-Free, -Choice of -Smart wilt realiseren dan nodigen wij u graag uit voor een intake gesprek en maken wij graag voor u een woonscan om uw mogelijkheden in beeld te brengen.

 

Als bouwer gebruik maken van onze diensten? Ook dan gaan wij graag met u het gesprek aan.

Klik hier voor ons complete nieuwsoverzicht