De Circulaire Staalwoning

De Circulaire Staalwoning

Staalwoning: Duurzaam gebouwd

Staalwoningen concept is erg duurzaam. Dit betekent dat er alleen maar duurzame materialen gebruikt worden, er weinig restafval is, maar ook dat uw energiekosten erg laag gehouden worden doordat de woningen gemakkelijk luchtdicht te maken zijn. De nieuwste technieken worden gebruikt om uw luchttoevoer en -afvoer te circuleren zodat er geen energie verspild wordt.

 

IFD-Principe

Deze woningen zijn uniek doordat ze zijn samengesteld op basis van het IFD-principe (Industrieel, Flexibel en Demontabel). Dit betekent dat u uw woning altijd kunt aanpassen naar uw woonbehoeften van nu en in de toekomst. Als u later een slaapkamer op de begane grond wilt hebben is deze er zo bij gebouwd. Daarnaast zijn alle gebruikte materialen 100% herbruikbaar.

Lees meer over onze aanpak

 

Modern met een knipoog naar het verleden

Deze staalwoning is een moderne versie van woningen die u nu veel in Nederland tegenkomt. Het grote verschil met de traditionele woningen is, dat staalwoningen geen draagmuren hebben, waardoor de indeling naar uw wens is in te vullen en u kunt genieten van grote open ruimtes in uw woning.

 

Ontwikkelen staalwoning en bouwen

“Het Huis” is ontwikkeld door DuurzaamWonen.nl in samenwerking met Adema Architecten. In een perfect geconditioneerde omgeving worden de onderdelen van uw woning geproduceerd en op de bouwlocatie in elkaar gezet. Hierdoor kan uw woning snel gebouwd worden en is de kans op fouten tijdens de bouw tot en minimum beperkt. Voor details kunt u onze technische afspraken bekijken. Wilt u ook wonen in een moderne woning die helemaal bij u past? Dan is Het Huis de perfecte woning voor u.

Het Huis

Het Huis is kruipruimteloos en ‘all-electric’ wat wil zeggen dat het een gasloze woning is. Daarnaast is de woning goed geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met antracietkleurige folie aan de buitenkant. Het uiterlijk is geïnspireerd op de traditionele Nederlandse woning. Deze traditionele woning kom je overal in Nederland tegen. Onze staal variant is ruimer ingedeeld en heeft een moderne twist, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Staalwoning 2e verdieping Staalwoning 1e verdieping Staalwoning 2e verdieping