Duurzaam Samen

Duurzaam samenwerken

Duurzaam Wonen werkt als platform samen met veel organisaties.

Wilt u ook duurzaam samen-werken? Kijk hieronder wat wij samen met uw organisatie kunnen doen.

Bouwbedrijf

Streeft u met uw bouwbedrijf naar duurzaam ondernemen? Zoekt u als gemeente de juiste expertise voor duurzame nieuwbouw? Of wilt u als corporatie uw woningbestand verduurzamen? Via ons samenwerkingsverband maakt u eenvoudig gebruik van vele kennis, contacten, producten en diensten op het gebied van duurzaam wonen. Op deze manier brengt

Bouwbedrijf - afbeelding
Architect - afbeelding

Architect

Op de tekentafel van de architect komen woonwensen tot leven. Daar ontstaat een uniek gebouw waarbij comfort en woongenot centraal staan. Duurzaamheid past hier naadloos tussen. Een architect die duurzaamheid in zijn werk integreert, biedt het beste van wat op wooncomfort en energiebesparing mogelijk is!

Makelaar

Een grondige kennis van de woningmarkt gecombineerd met gedrevenheid om klant en droomwoning bij elkaar te brengen: dat is wat een goede makelaar kenmerkt. Makelaars die de voordelen kennen van duurzaam wonen hebben hierin meerwaarde. Want duurzaam wonen met optimaal wooncomfort is de toekomst!

Makelaar - afbeelding
Gemeente - afbeelding

Gemeente

Op het gebied van duurzaamheid vervult de gemeente een belangrijke voortrekkersrol. Daarom is het als gemeente belangrijk om in te zetten op duurzaam leven, wonen en bouwen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor duurzame nieuwbouw, maar ook door het eigen onroerend goed te verduurzamen.

Wooncorporatie

Als wooncorporatie bent u er in eerste plaats voor uw huurders. Ervoor zorgen dat zij in een betaalbare, gezonde en comfortabele woning kunnen leven is uw voornaamste doel. Daarnaast wilt u met uw organisatie een bijdrage leveren aan de maatschappij door uw woningaanbod zo energiezuinig mogelijk te maken.

Wooncorporatie - afbeelding
Zorginstelling - afbeelding

Zorginstelling

Binnen uw zorginstelling staat de verzorging of genezing van cliƫnten centraal. Een gezonde woonomgeving kan hieraan bijdragen. Duurzaam wonen zorgt voor een gezond en behaaglijk binnenklimaat. Daarnaast levert duurzaam wonen een energiebesparing op. Wij helpen u graag om duurzaam wonen binnen uw zorginstelling haalbaar te maken.

Belegger

Beleggen is investeren in uw financiƫle toekomst. Met duurzaam beleggen investeert u bovendien in een betere toekomst voor uw kinderen en kleinkinderen. Het Warber Fonds biedt particuliere en zakelijke beleggers de mogelijkheid om te investeren in duurzaam vastgoed. Hiermee behaalt u niet alleen winst voor uzelf, maar ook voor de wereld

Belegger - afbeelding
Ontwikkelaar - afbeelding

Ontwikkelaar

Wij ondersteunen ontwikkelaars door adviezen te geven op het gebied van duurzaamheid. Dit doen we met praktijkonderzoek als basis, hierbij kunt u denken van EPC-berekeningen tot GPR gebouw. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen door het inzetten van projectmanagers, marketing en verkoopbegeleiders.

Interzorg

DuurzaamWonen.nl en Interzorg slaan de handen ineen voor een nieuwe en duurzame huisvesting. Er zullen twee nieuwe en duurzame panden gebouwd worden die compleet voldoet aan de vraag van Interzorg. Er zal gebruik gemaakt worden van allerlei nieuwe en gevestigde duurzame oplossingen zoals een groen dak, zonnepanelen en het hergebruiken van restwarmte. Benieuwd naar het project?

 

 

Lees Meer