Bouwtechnische keuring (BTK)

Bouwtechnische keuring

Een nieuw huis koop je liever niet met verborgen gebreken. Maar op het moment dat je op een woning verliefd wordt, kun je dat niet zo kritisch meer beoordelen. Laat daarom een Bouwtechnische keuring (BTK) uitvoeren om de bouwtechnische staat van de woning vast te stellen. Met deze onafhankelijke keuring krijg je ook heel goed in beeld wat de mogelijkheden voor een verbouwing zijn.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Onze onafhankelijke bouwkundige inspecteurs doen uitgebreid onderzoek naar de bouwtechnische staat van uw woning en brengen daar rapport van uit. Zo weet u precies wat de bouwkundige staat van het pand is en hoeveel kosten er gemoeid zijn met eventuele noodzakelijke verbouw- of restauratiewerkzaamheden.

Geen onverwachte kosten
Voorkom een miskoop
Waarom Bouwtechnische keuring (BTK) ?

Een bouwtechnische keuring, ook wel bouwkundige keuring genoemd, is een inspectie van uw woning of bedrijfspand door een bouwkundig inspecteur. Tijdens een dergelijke keuring wordt de bouwtechnische staat van het huis of bedrijfspand vastgesteld. Eventuele gebreken of tekortkomingen worden nauwlettend gerapporteerd.

Tegenwoordig is het zelfs een eis van onder meer hypotheekverstrekkers, banken en verzekeraars dat er recent een bouwtechnische keuring is uitgevoerd. Bouwtechnische keuringen kunnen op drie verschillende momenten plaatsvinden, namelijk tijdens de aankoop om een miskoop te voorkomen, door de verkoper om de woning sneller te verkopen of bij de oplevering van een nieuwbouwwoning zo kunnen eventuele tekortkomingen worden geconstateerd.

Ja, in ontvang graag
meer informatie
over Bouwtechnische keuring (BTK)

Nieuwsbrief sign-up