Maatwerkadvies

Maatwerkadvies

Of we nu ’s ochtends een kop koffie zetten of in de winter ons huis willen verwarmen; het gaat vaak ongemerkt, maar we houden ons allemaal dagelijks bezig met energie. Pas aan het eind van het jaar, als we de energierekening krijgen, realiseren we ons wat het allemaal kost. DuurzaamWonen.nl helpt u graag met besparen op energie en reduceren van CO2-uitstoot . Dat is immers beter voor het milieu en voor uw energierekening.

Wij willen met een maatwerkadvies zo onafhankelijk mogelijk adviseren om hun woning te verduurzamen. Hierbij willen wij de klant een op maat gemaakt advies bieden, aanzetten tot een duurzame leefstijl en bijdragen aan een beter klimaat.

Bespaar op uw maandelijkse lasten
Bespaar energie
Duurzamere woning
Waarom Maatwerkadvies ?

Woningeigenaren kunnen hun woningen verduurzamen met als doel energie te besparen, het woningcomfort verhogen of de waarde van de woning te verhogen. Om inzichtelijk te maken waar de mogelijkheden liggen kan een maatwerkadvies worden opgesteld. Dit maatwerkadvies geeft tevens inzicht in de investeringskosten en terugverdientijden.

Voor een maatwerkadvies komt onze gecertificeerde adviseur bij uw woning langs om een opname te doen. Aan de hand van deze opname wordt ook een energie index vastgesteld.

Deze adviseur zal ook met u in gesprek gaan om uw wensen te bespreken. Dit zal resulteren in een adviesrapport. Dit advies bestaat uit een beoordeling van de huidige staat van uw woning met een advies hoe u deze kunt verbeteren. Hierbij worden ook de investeringen, terugverdientijden en mogelijke subsidies in kaart gebracht. Aan dit advies ligt een uitgebreid onderzoek ten grondslag. De adviseur zal dit met u doornemen.

Ja, in ontvang graag
meer informatie
over Maatwerkadvies

Nieuwsbrief sign-up