Woonscan

Doe de woonscan:

 

Woonscan

Een woning laten bouwen

Een eigen huis laten bouwen. Is dat niet de droom van ons allemaal? Een comfortabele nieuwbouwwoning afgestemd op uw eigen woonbehoeften. Of een uniek huis, gebouwd onder architectuur en gefundeerd op uw unieke wensen. Welke optie u ook kiest, het doel is altijd naar een toekomstbestendige woning met optimaal wooncomfort. Een huis waarin u vrij kunt leven en onbezorgd oud kunt worden. Onze duurzame woninglijn biedt dit allemaal!

 

Onze duurzame woningconcepten

Wij bouwen zeer energiezuinige, comfortabele woningen volgens de laatste technieken. Deze duurzame woningen bieden maximaal comfort en minimale lasten; voor nu én op de lange termijn. In het voortraject doorlopen we met u alle stappen en bepalen we welk concept het beste bij uw woonwens past. Bij de bouw werken we samen met geselecteerde regionale bouwbedrijven en installateurs. Alle betrokken vaklieden maken gebruik van duurzame materialen en energiezuinige bouwtechnieken. Onze duurzame woningconcepten bestaat uit drie varianten, met zowel basiswoningen als onder architectuur ontworpen huizen. Met de Eco-Smart, Eco-choice of Eco-free woning bouwt u een huis voor de toekomst: mooi, behaaglijk en milieubewust!

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen gehoord en vormgegeven worden, krijgt u een persoonlijk klantbegeleider. Ten eerste helpt uw klantbegeleider om de keuzes op het juiste moment te maken. Daarnaast draagt hij er zorg voor dat u alle kosten en investeringen snel in beeld krijgt. Zo weet u binnen een paar gesprekken u totale investeringen en uw woonlasten al. Dit allemaal doet hij met een oog op onze duurzaamheidsthema’s:

  • Energie;
  • Milieu;
  • Gezondheid;
  • Gebruikerskwaliteit;
  • Toekomstwaarde.

 

 

Woning die past bij uw wensen
Energie zuinig
Duurzame woning

 

Wij helpen u tijdens het hele traject

Omdat u niet elke dag een woning koopt is het soms  moeilijk over te brengen wat u nu allemaal wilt, nodig heeft en wat binnen uw budget past. Daarom nemen we u tijdens het hele traject bij de hand, brengen we uw behoeften in beeld en helpen we u om alle keuzes overzichtelijk op een rij te zetten. We helpen u door de volgende stappen:

 

1

Woonscan

Samen met u bespreken we uw woonwensen en beoordelen we op hoofdlijnen de mogelijkheden. Na een gezamenlijk gesprek bieden wij u een plan van aanpak aan welke voor u op maat is gemaakt.

2

Conceptfase

Wij verwerken uw ideeën tot een bepaling van de ruimtes. Hierin worden al uw woonwensen in meegenomen zoals duurzaamheid en budget. Wanneer u tevreden bent met de bepaling van uitgangspunten zullen wij een voor ontwerp voor u maken.

3

Details en budget

In deze fase wordt er verder ingegaan op de details. Uw woonwensen worden concreter op papier gezet, budgetten worden scherper al uw duurzaamheidsmaatregelen worden nu helder. U kunt tijdens deze fase uw woonwensen nog goed bijsturen. Daarnaast denken we graag met u mee zodat u optimaal woonplezier heeft in uw toekomstige woning.

4

Definitief plan

Nu wordt het tijd om de dromen definitief te vertalen in een plan, waarbij de details en prijzen tot in detail worden uitgewerkt. Wij nemen alles nog eenmaal goed door en stellen de details en de prijzen bij.

5

Vergunningen

Wij maken de berekeningen, tekeningen en onderzoeken gereed voor het indienen van de benodigde vergunningen. Wij zorgen dat deze correct ingediend worden bij de juiste instellingen.

6

Overeenkomst

Dit is een belangrijke fase, er moet een heldere overeenkomst komen tussen alle partijen. Wij stellen deze overeenkomst op, hierin staan alle gemaakte afspraken in en staan de details van uw woning in uitgewerkt. Daarnaast zoeken wij een aannemer die bij uw project past. Doordat we alles zorgvuldig vastleggen, zorgen we dat de risico’s geminimaliseerd zijn.

 

7

Uitvoering

We kunnen beginnen met het uitvoeren van de werkzaamheden, zoals wij gezamenlijk vast hebben gelegd. Dit is een mooie fase, want uw droom wordt werkelijkheid. Wij zorgen dat ook de niet zichtbare details goed uitgevoerd worden en dat de planning wordt gehaald. Samen met u beoordelen wij het eindresultaat. Indien nodig doen wij de nodige praktijk testen op het gebied van warmteverlies, geluid en luchtdichtheid.

8

Nazorg

Voor de oplevering checken wij of de woningen optimaal luchtdicht zijn gemaakt middels een blowerdoortest en thermografie. Onze woningen worden altijd met veel zorg opgeleverd. Daarom houden we ook contact na de oplevering de gerealiseerde woning te evalueren. Misschien heeft u nog aanvullende wensen, die u -nu u in uw woning woont- pas kunt formuleren.

Snel een woonscan?

Wilt u snel een woonscan? Bel voor een intake gesprek: 085 79 20 153

Bekijk onze woningconcepten