Eco Choice Woning

Eco Choice Woning

Duurzaam bouwen met een vertrouwd gevoel

Woonwensen veranderen en duurzaam wonen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Weet u al hoe u hier invulling aan kunt geven? Wij helpen u hierbij middels onze duurzame woningconcepten en onze duurzame samenwerkingsverbanden. Wij bouwen onze woningen met de laatste duurzame oplossingen samen met lokale bouwbedrijven.

Onze aanpak

Onze Eco-Choice woningen worden gebouwd volgens traditionele bouwmethoden, maar zodanig geïnterpreteerd dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij hebben de kern voor u neer gezet, zodat u uw nieuwe woning zelf kunt samenstellen. Het resultaat is een duurzaam, comfortabel huis met een vertrouwd karakter! De kern van ons concept bestaat uit:

  • Een goede isolatie;
  • Een luchtdichte woning;
  • Duurzame materialen;
  • Een toekomstbestendig verwarmingssysteem.

De basis breiden we uit zodat de woning past bij u en uw levensstijl. Het woningconcept kan uitgebreid worden met een aantal standaard extra’s, zoals een garage, een aanbouw, extra duurzaamheidsoplossingen en u kunt de woning zelfs vergroten.

Lees meer over onze aanpak

Wij helpen u tijdens het hele traject

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen gehoord en vormgegeven worden, krijgt u een persoonlijk klantbegeleider. Uw klantbegeleider helpt u ook om de keuzes op het juiste moment te maken. Daarnaast draagt hij er zorg voor dat u alle kosten en investeringen snel in beeld krijgt. Zo weet u binnen een paar gesprekken u totale investeringen en uw woonlasten al.Jasmijn

Elegant en warm: Jasmijn is een heerlijk huis waarin u zich meteen thuis voelt. De opvallende entree trekt u als het ware naar binnen. Daar zult u zowel beneden als boven alle ruimte vinden om naar wens in te delen.

Basis Eco-Choice, Jasmijn, uw eigen woning samenstellen bekijk de plattegronden

Rozemarijn

Dit statige herenhuis biedt een zee van ruimte. Van modern tot klassiek: de sterke basis van Rozemarijn neemt moeiteloos de stijl aan die jij zoekt. Met bijzonder ruime verdiepingen, rijke details en afwerking tot in de puntjes is Rozemarijn een huis met aanzien.

Basis Eco-Choice, Rozemarijn, uw eigen woning samenstellen bekijk de plattegronden

Madelief

Een huis in de stijl van de jaren dertig, met glas-in-lood en een erker? Of liever landelijk met een gemetselde schoorsteen? Of juist een modern huis met dakkapel voor extra ruimte? Zeg maar hoe u het wil hebben, want Madelief is de ideale basis voor elke woonwens!

Basis Eco-Choice, Madelief, uw eigen woning samenstellen bekijk de plattegronden

Lavendel

Dit moderne herenhuis laat u zelf tot bloei komen door samen met de architect het gevelaanzicht te bepalen. Naast de veelzijdigheid zit de kracht van Lavendel hem in de overvloed aan ruimte: twee rechte verdiepingen met een vaste trap naar zolder en een inpandige bijkeuken.

Basis Eco-Choice, Lavendel, uw eigen woning samenstellen bekijk de plattegronden

Iris

Strak van ontwerp, puur van uitstraling en met unieke variatiemogelijkheden. Iris heeft de potentie om uw woonwensen in één droomhuis te vatten. Dit eigentijdse huis kunt u indelen zoals u het wilt en op uw manier vormgeven met veel verschillende gevelbekledingen.

Basis Eco-Choice, Iris, uw eigen woning samenstellen bekijk de plattegronden