Eco Free Woning

Eco Free Woning

Duurzaam huis onder architectuur

Een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen: het huis is helemaal af, gemaakt van nieuwe materialen en heerlijk comfortabel. Maar origineel is vaak anders. Wilt u een nieuw huis laten bouwen dat niet verdwijnt in de massa? Schakel dan onze architect in. Bij deze samenwerking worden al uw wensen en ideeën, op het gebied van interieur, exterieur én duurzaamheid, vertaalt naar een uniek droomhuis!

 

Samen uw exclusieve droomhuis ontwerpen met een architect

Laat u een huis onder architectuur bouwen, dan weet u zeker dat hier maar één exemplaar van is gebouwd. Uw huis is met recht uniek. Bovendien hebt u vanaf de eerste schets inspraak op het ontwerp. Samen met de architect spreekt u al uw wensen en ideeën door. De architect zal dit zoveel mogelijk vertalen in een goed ontwerp en de uiteindelijke bouwtekening. Ook zal de architect tips en aandachtspunten geven voor een goede indeling van de woning. Zo geven jullie samen gestalte aan een exclusief droomhuis.

Lees meer over onze aanpak

 

Duurzame oplossingen

Wat voor soort dak u wilt, hoeveel slaapkamers er moeten komen en hoe de gevelbekleding eruit komt te zien; dat hebt u vast al in je hoofd. Maar weet u ook welke duurzame oplossingen er allemaal mogelijk zijn? En hoeveel meer woongenot dat oplevert? Hierin ligt onze expertise. Samen met de architect gaan we met u om tafel om al die duurzame mogelijkheden een plek te geven in het ontwerp.

 

Duurzaam bouwen

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bouw vlekkeloos en milieuvriendelijk verloopt. Het huis zal worden gebouwd met gebruik van de laatste technieken en duurzame materialen. De bouw laten wij uitvoeren door regionale bouwbedrijven die zijn gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Zo wordt uw duurzame droomwoning met respect voor het milieu gebouwd.

 

 

Voorbeelden 

Goutum

Deze woning is ontworpen voor in gezin dat in Goutum wil wonen. Het is een ruime woning met een open indeling, waar buiten en binnen met elkaar verbonden worden door een veranda dat meegenomen is in het design van de woning. Het huis heeft drie slaapkamers en een ruime badkamer. Daarnaast heeft het huis een carport en is gebouwd met onderhoudsarme materialen. De woning is energie neutraal gebouwd.

Moderne woning gebouwd door een architect

 

 

Leeuwarden

Deze schuurwoning biedt een zee van ruimte. De energieneutrale woning heeft bijzonder ruime verdiepingen, rijke details en afwerking tot in de puntjes. Het huis combineert wonen en werken met elkaar, wat voor dit gezin een perfecte balans in werk en privé betekent.

Energieneutrale woning ontworpen door architect, woning in Leeuwarden

 

 

Zuidlanden

Een huis waarbij landelijk wonen op een moderne manier is vertaald. Dat is deze woning dat ontworpen is in de Zuidlanden. De wens van deze familie was om buiten te kunnen zitten met het comfort van binnen. Daarom is er een inpandig terras gebouwd met een luifel. Daarnaast zorgen de vele ramen voor een aangenaam binnen klimaat, ook in de winter en houd dit de energie lasten laag.

Duurzame schuurwoning ontworpen door architect, woning in Zuidlanden

 

Assen

Dit moderne landhuis is gebouwd met de focus op de woonkamer en keuken, deze ruimtes vloeien perfect in elkaar over. Daarnaast is er een vide zodat waar je ook bent in de woning, de bewoners met elkaar in contact kunnen komen. De woning is gebouwd met onderhoudsarme materialen en op basis van de passieve regelgeving.

Moderne woning ontworpen door architect, woning in Assen

 

Drachten

Deze houtskeletbouw woning heeft het woon en slaapgedeelte omgedraaid. Zo stijgt de warmte in de woning naar boven en slaapt u altijd lekker koel en is het in uw woonkamer zonder veel te stoken al aangenaam warm. Om in de zomer de warmte buiten de deur te houden is er gekozen voor passieve zonwering. De woning heeft 3 royale slaapkamers en een groot kantoor.

Houtskelet woning ontworpen door architect, woning in Drachten

Het Pakhuis

Onze aangesloten architect heeft als concept de staalwoning “Het Pakhuis” ontworpen. Het Pakhuis is, zoals de naam al verklapt, geïnspireerd op het pakhuis. Deze woningen zijn hoog, met hoge ruimtes. Deze ruimtes kunt u door de staalconstructie helemaal zelf indelen naar uw behoefte. De woning werken we samen met u uit, zodat het aansluit op uw wensen.

De Villa

Wilt u een grote woning op basis van een staalskelet? Dan is het concept dat onze architect heeft ontworpen perfect voor u. De Villa is een exclusieve doorvertaling van Het Huis. De woning heeft leuke vides en verbindt hierdoor elke ruimte met elkaar. Daarnaast heeft De Villa een half doorzichtige voorgevel, wat uw woning uniek maakt. Bij De Villa staat samen leven écht centraal.

 

De Schuurwoning

De Schuurwoning is geïnspireerd op een traditionele boerenschuur met een flauwe dakhelling. Ook dit concept is door onze aangesloten architect ontworpen. Samen met u geven we invulling aan dit concept. Met de staalskelet constructie heeft u alle creatieve vrijheid die u kunt wensen. Wilt u een landelijke woning met alle luxe van nu? Kies dan voor De Schuurwoning! Met de open ruimtes en het aangename leefklimaat staat De Schuurwoning garant voor een comfortabel leven.

De Loods

De laatste staalskeletwoning die door onze aangesloten architect is ontworpen, is de loods. Door de vierkante vorm van de woning heeft u veel leefruimte en kunt u het aantal vierkante meters optimaal gebruiken. Hoe u deze vierkante meters wilt indelen is aan u. Een staalskeletwoning heeft namelijk geen draagmuren aan de binnenkant van uw woning. Het design van de woning laat uw woning doorlopen in de veranda om uw leefruimte te vergroten.