ECOSMART

ECOSMART

ECOSMART: Duurzaam gebouwd

Staalwoningen concept is erg duurzaam. Dit betekent dat er alleen maar duurzame materialen gebruikt worden, er weinig restafval is, maar ook dat jouw energiekosten erg laag gehouden worden doordat de woningen gemakkelijk luchtdicht te maken zijn. De nieuwste technieken worden gebruikt om jouw luchttoevoer en -afvoer te circuleren zodat er geen energie verspild wordt.

 

IFD-Principe

Deze woningen zijn uniek doordat ze zijn samengesteld op basis van het IFD-principe (Industrieel, Flexibel en Demontabel). Dit betekent dat jij jouw woning altijd kunt aanpassen naar jouw woonbehoeften van nu en in de toekomst. Als je later een slaapkamer op de begane grond wil hebben is deze er zo bij gebouwd. Daarnaast zijn alle gebruikte materialen 100% herbruikbaar.

Lees meer over onze aanpak

 

Modern met een knipoog naar het verleden

Deze staalwoning is een moderne versie van woningen die je nu veel in Nederland tegenkomt. Het grote verschil met de traditionele woningen is, dat staalwoningen geen draagmuren hebben, waardoor de indeling naar jouw wens is in te vullen en jij kan genieten van grote open ruimtes in jouw woning.

 

Ontwikkelen ECOSMART en bouwen

“Het Huis” is ontwikkeld door DuurzaamWonen.nl in samenwerking met Adema Architecten. In een perfect geconditioneerde omgeving worden de onderdelen van jouw woning geproduceerd en op de bouwlocatie in elkaar gezet. Hierdoor kan jouw woning snel gebouwd worden en is de kans op fouten tijdens de bouw tot en minimum beperkt. Voor details kan je onze technische afspraken bekijken. Wil je ook wonen in een moderne woning die helemaal bij je past? Dan is Het Huis de perfecte woning voor jou.

Het Huis

Het Huis is kruipruimteloos en ‘all-electric’ wat wil zeggen dat het een gasloze woning is. Daarnaast is de woning goed geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met antracietkleurige folie aan de buitenkant. Het uiterlijk is geïnspireerd op de traditionele Nederlandse woning. Deze traditionele woning kom je overal in Nederland tegen. Onze staal variant is ruimer ingedeeld en heeft een moderne twist, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Staalwoning 2e verdieping Staalwoning 1e verdieping Staalwoning 2e verdieping