EPA

Een energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van je woning. Aan de hand van een energie index wordt het juiste energielabel berekend voor een huis. Daarnaast kun je aan de hand van dit advies verbetermaatregelen nemen om de energiezuinigheid van je woning te verbeteren.

 

Energielabel

Sinds 2008 is het bij de aan- of verkoop van een woning verplicht een Energielabel te overhandigen. Dit label laat in één oogopslag zien hoe energiezuinig een woning is. Een energielabel is verkrijgbaar in gradaties van A t/m G. Hierin staat label A voor een extreem energiezuinig pand en G voor een energieverspillend gebouw. Uiteraard heeft dit label invloed op de waarde van een huis.

 

Energielabel laten berekenen

Wil je de waarde van je huis verhogen en de energielasten per maand verlagen? Laat dan met een energielabel in kaart brengen hoe je de energieprestaties van je huis kunt verbeteren. Voor het berekenen komt onze gecertificeerde adviseur bij u thuis langs om een opname te doen. Deze opname, zal afhankelijk van de woning grote, tussen de 1 en 2 uur duren. Hierin nemen wij 150 punten op. Vervolgens verwerken wij de opname in een berekening. Daarna zal dit resulteren in een rapport met een energie index.

 

Waarde van een energielabel

U krijgt van ons het certificaat toegestuurd en wij kunnen ook zorgdragen voor de afmelding bij de overheid. Zij verwerken de door ons aan geleverde berekening tot een definitief label welke wij vervolgens met het definitieve certificaat aan u verstrekken.

 

Wil je naar aanleiding van een energielabel de energiewaarde verbeteren? Vraag dan meer informatie aan.

Meer informatie over
dit project ontvangen?

Meer informatie over project ontvangen (algemeen)