Extra financieringsruimte bij jouw energiezuinige nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoningen die in 2019 extra energiezuinig worden uitgevoerd, komen in aanmerking voor extra financieringsruimte. Voor een woning met een EPC van 0,0 of lager is hiervoor € 15.000,- beschikbaar. Dit valt buiten beschouwing van de berekening van de financieringslast. Voor een nul-op-de-meter woning is dit bedrag zelfs € 25.000,-. Voor deze woningen moet wél een energieprestatiegarantie van ten minste tien jaar worden afgegeven.

Wij gaan graag met je in gesprek, wanneer je in het bezit bent van een kavel. Dit kan ook wanneer je een optie hebt op een kavel of mogelijkheden van vrijstaand bouwen wil onderzoeken. Samen met jou onderzoeken wij deze mogelijkheden. Wij nodigen je hierbij uit om langs te komen op ons kantoor te Drachten. DuurzaamWonen.nl kan je, naar aanleiding van dat gesprek, een gratis Woonscan aanbieden.

 

De Woonscan geeft een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van je kavel, een bouwkostenraming van je woning, de gewenste duurzaamheid en beoogde bouwbegeleiding die wij voor jou voor ogen hebben. Klik hier voor meer informatie.

Duurzaam wonen