Extra financieringsruimte bij uw energiezuinige nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoningen die in 2019 extra energiezuinig worden uitgevoerd, komen in aanmerking voor extra financieringsruimte.  Voor een woning met een EPC van 0,0 of lager is hiervoor € 15.000,- beschikbaar. Dit valt buiten beschouwing van de berekening van de financieringslast. Voor een nul-op-de-meter woning is dit bedrag zelfs € 25.000,-. Voor deze woningen moet wél een energieprestatiegarantie van ten minste tien jaar worden afgegeven.

 

Wij gaan graag met u in gesprek, wanneer u in het bezit bent van een kavel. Dit kan ook wanneer u een optie heeft op een kavel of mogelijkheden van vrijstaand bouwen wil onderzoeken. Samen met u onderzoeken wij deze mogelijkheden. Wij nodigen u hierbij uit om langs te komen op ons kantoor te Drachten. DuurzaamWonen.nl kan u, naar aanleiding van dat gesprek, een gratis Woonscan aanbieden.

 

De Woonscan geeft een duidelijk overzicht van de mogelijkheden van uw kavel, een bouwkostenraming van uw woning, de gewenste duurzaamheid en beoogde bouwbegeleiding die wij voor u voor ogen hebben. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor ons complete nieuwsoverzicht