FAQ

Hoe begin ik met jullie?

Heel eenvoudig: vul uw gegevens in bij ons infoblad of bij onze woonscan. Wij proberen dan zo helder en snel mogelijk te reageren of vragen te beantwoorden. Vindt u dit lastig of moeilijk bel ons dan gewoon voor een afspraak!

Hoe weet ik dat jullie op de hoogte zijn van mogelijkheden en prijzen?

Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel van ons vak. We moeten snel kunnen schakelen tijdens de ontwikkeling in de kosten van materialen en uren. Om dit te doen hebben wij intensief contact met bouwers en installateurs. Maar ook met leveranciers, de echte bron, werken we samen. Samen met hen proberen we de producten zodanig te laten ontwikkelen dat zij optimaal in de woning passen. Omdat wij niet afhankelijk willen zijn hebben wij ook nog onze eigen kostenadviseur. Hij maakt de begroting en calculatie van uw woning zodat we zeker weten dat deze op onze voorwaarden wordt uitgerekend en bedacht.

Hoe communiceren jullie met mij?

Wij ontvangen uw wensen graag online zodat wij op basis daarvan snel een scan kunnen maken of een oplossing voor uw vraagstuk op het gebied van duurzame bouw kunnen leveren. Ook kijken we binnen welke kaders dat zou kunnen. Zo hebben we beiden snel helder of we bij elkaar passen.

Deze scan spreken we graag persoonlijk met u door bij ons op de vestiging zodat we elkaar ook kunnen leren kennen en kunnen zorgen dat eventuele onduidelijkheden van beide kanten besproken kunnen worden en verhelderd. Wij proberen zoveel zaken online met u te delen en op de cruciale momenten het persoonlijk contact te zoeken. Kortom: zoveel mogelijk online en daar waar nodig met elkaar om tafel. Voor beiden wel zo efficiƫnt. Naast de lekkere koffie bij ons op kantoor kunnen we daar natuurlijk ook uw woning of het vastgoed in een 3D visualisatie laten zien. We maken zelfs 3D prints van uw woning of vastgoed.