Financiering

Droom jij van een duurzame woning?

Regel je hypotheek via Rabobank. Wij zijn er voor starters, zzp’ers, voor jong en oud, voor aankoop of verbouw en natuurlijk voor een duurzame hypotheek. Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs.

duurzame hypotheek

De voordelen van een hypotheek bij Rabobank

Een hypotheek van Rabobank kent veel voordelen en biedt flexibiliteit. Heb je de hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Daarnaast krijg je korting op je hypotheekrente als je een betaalrekening bij ons hebt. Wil je meer weten over de voordelen van een hypotheek bij Rabobank?? Kijk dan op https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/

Duurzaamheidskorting

Nieuwbouwwoningen die vanaf 2015 zijn gebouwd voldoen aan de duurzaamheidsnormen die de overheid heeft gesteld. Hierdoor zijn ze energiezuinig of energieneutraal en is je huis klaar voor de toekomst. Dat beloont de Rabobank. Koop je een nieuwbouwhuis wat aan de voorwaarden van de duurzaamheidseisen voldoet en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je misschien in aanmerking voor 0,10% duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten. Wil je meer informatie over de duurzaamheidskorting? Of wil je jouw mogelijkheden berekenen? Kijk op Rabobank.nl/nieuwbouw

De 1e 10 jaar flinke korting met de Rabobank Groenhypotheek

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Met de Rabo Groenhypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode van tien jaar korting op de hypotheekrente.  De voordelen van een Rabo Groenhypotheek:

  • Netto maandlasten in het begin het laagst
  • 0,5% korting op de hypotheekrente bij 10 jaar vaste rente*
  • Speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen met een Groenverklaring

 

https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/hypotheekvormen-en-voorwaarden/groenhypotheek/

 

* De hoogte van de EPC-waarde of BENG 2-waarde en keuze voor een appartement of woning bepalen het bedrag waarop je rentekorting ontvangt.