Studio’s De Klanderij

Heerlijk wonen op een toplocatie midden in het centrum van Leeuwarden.

Gratis brochure aanvragen?

Brochure aanvragen

Studio’s De Klanderij

Heerlijk wonen op een toplocatie midden in het centrum van Leeuwarden. Een moderne studio op een prachtige locatie in Leeuwarden, studio’s de Klanderij. Nog geen vijf minuten lopen van het centraal station en centrum en minder dan 20 minuten fietsen naar verschillende hogescholen.

Alle studio’s zijn voorzien van een eigen complete keuken met daarin alle denkbare apparatuur zoals: vaatwasser en een elektrische kookplaat.

De badkamer is luxe afgewerkt en beschikt over douche & toilet. De inrichting van de studio kun je verder naar eigen wens indelen.

 

Klein onderhoud

Wanneer je een woning huurt valt het klein onderhoud voor je eigen rekening. Wat hier onder valt is wettelijk bepaald. Lees hier meer over klein onderhoud.

Veel daglicht
Mogelijkheid parkeerruimte
Huurtoeslag mogelijk vanaf 23 jaar

Het gebouw

Studio’s De Klanderij telt vier verdiepingen. Via de centrale entree met postkasten zijn de woningen van de 1e tot en met de 4e verdieping bereikbaar. Neem de trap of gebruik de lift. Bewoners kunnen gebruik maken van de fietsenberging aan de achterkant van het gebouw.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er geen woningen beschikbaar.

Wil je op de wachtlijst komen voor dit prachtige appartement? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Energiezuinig
  • Veel daglicht
  • Luxe keuken
  • Luxe badkamer
  • Dichtbij centrum en hogescholen
  • Mogelijkheid tot parkeerruimte

Meer informatie over
dit project ontvangen?