Interzorg ontvangt sleutel Servicecentrum in Assen

 

Eindelijk is het zover: op woensdag 6 mei 2020 ontving Interzorg de sleutel van het nieuwe Servicecentrum. Duurzaamwonen heeft dit Servicecentrum in samenwerking met bouwbedrijf Hercuton voor Interzorg in Assen gerealiseerd.

 

Vanuit dit Servicecentrum kan Interzorg alle zorglocaties nog beter kan faciliteren om mensen te ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. Dat gaat Interzorg doen met lekker en gezond eten en drinken, schone was, goede en op tijd geleverde hulpmiddelen. Uiteraard vanuit een maatschappelijk verantwoorde visie op zorg: denk aan een duurzaam en door Interzorg gehuurd pand, het gebruik van verse producten uit de regio en met oog voor de vitaliteit van medewerkers.

 

Facilitaire diensten vanuit één Servicecentrum

Om ook met facilitaire dienstverlening de zorg en behandeling nog beter af te kunnen stemmen op de behoeften van cliënten en hun naasten, neemt Interzorg meer in eigen hand. Eigen gebouwen boden hiervoor niet de mogelijkheden. Bovendien wil Interzorg gemakkelijk kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in de zorg. De oplossing: het huren van een duurzaam pand op een nieuwe locatie, dat volledig voldoet aan de eisen en de nieuwste inzichten. De perfecte plek om zelf te koken en te wassen, de logistiek logischer te organiseren en kantoren te huisvesten. In eigen hand, maar samen met partners! En nu is het zover! Nu Interzorg de sleutel heeft ontvangen, kan gestart worden met de inrichting. Het is de bedoeling dat de dienstverlening vanuit het Servicecentrum vanaf 25 mei 2020 opstart. (lees verder onder foto)

 

Servicecentrum Interzorg Assen
Servicecentrum Interzorg


Samenwerking

Duurzaamheid gaat over materialen, maar ook over gebruik, toekomstbestendigheid en samenwerking. We zijn trots op het resultaat en de samenwerking hierin met Interzorg, bouwbedrijf Hercuton, gemeente Assen en vele anderen. Duurzaamwonen heeft het beheer van het Servicecentrum ondergebracht bij NTC Vastgoedbeheer.

Interzorg is tevens trots op het resultaat en de bijzondere samenwerking met partners Duurzaam Wonen, Bouter, Laundry Expert, Distrivers en Pet!. Samen met hen, kan Interzorg nu nog meer het verschil maken voor cliënten in en rondom de Interzorglocaties in Drenthe. Zodat zij hun eigen leven zo veel mogelijk kunnen voortzetten zoals zij willen. Kijk voor meer informatie op https://bit.ly/3dlD3Bq.

 

Op de foto op de trap: van boven naar beneden, Investeerders Berend Talsma en Martzen ten Klooster. Oeke Hettinga en Elly vd Woude van Interzorg en Wessel Bruining van Duurzaam Wonen.

Kijk voor meer berichten over het project Interzorg op:

https://duurzaamwonen.nl/rondleiding-medewerkers-interzorg/

https://duurzaamwonen.nl/vorderingen-portugallaan-in-assen/

https://duurzaamwonen.nl/duurzaam-pand-in-assen/

Servicecentrum Interzorg Assen