Burgum

17 energiezuinige rijwoningen

Gratis brochure aanvragen?

Brochure aanvragen

Burgum

Het begrip ‘rijwoning’ doet deze fraaie woningen eigenlijk tekort. Deze 18 bijzondere woningen in het hart van Burgum, zijn bijna een meter breder dan een standaard rijwoning. De grote gevels hebben veel en grote ramen waardoor u volop profiteert van de inval van daglicht.

Het speelse rijtje biedt een afwisselende aanblik met variatie in kapvorm. Kiest u voor de hoekwoning met de hoge kap of valt u direct op de tussenwoning? In alle woningen is daglicht in alle ruimten, dat maakt de woning heerlijk om in te wonen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer waar plaats is voor een mooie open keuken. Alle woningen zijn hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, met een aantal zonnepanelen wat prettig is voor uw energierekening.

 

Op de verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer aanwezig. Op de grote zolder is het zelfs mogelijk om twee extra slaapkamers toe te voegen en in plaats van dakramen voor dakkapellen te kiezen. De achtertuinen zijn gericht op het noorden of het westen en hebben een houten berging.

 

Alle woningen worden voorzien van een aantal zonnepanelen. De woningen krijgen extra dikke buitenwanden en extra geïsoleerd glas, mechanische ventilatie en een een douchte met WTW. De douche met WTW warmt koud water mee op zodat de ketel minder hard hoeft te stoken. Al met al zaken die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook zorgen voor een flinke besparing op de maandelijkse energierekening.

Lage energielasten
Zonnepanelen
Vanaf 167.500,– v.o.n.