MindUp in uitvoering

In uitvoering

MindUp, onderdeel van GGZ, heeft ons opdracht gegeven om de verbouw van de locatie in het Adverium te begeleiden. Samen met de medewerkers van Mind-up en alle onderaannemers is en wordt er hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd om de verhuizing van de eerste medewerkers en cliënten mogelijk te maken. Wij zijn als organisatie blij dat wij hieraan ons steentje hebben mogen bijdragen.

MindUp werkt!

MindUp begeleidt mensen met een psychiatrische stoornis of psychosociale problematiek. Deze stoornis of problematiek beperkt hen bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. Mensen met deze problematiek zet MindUp weer in hun eigen kracht. Mocht u nog op zoek zijn naar een leuk cadeau of een tuinmeubelset, kijkt u dan ook eens op de site van deze sympathieke organisatie.

 

Bouwbegeleiding van DuurzaamWonen

Bouwbegeleiding van DuurzaamWonen.nl kan uitkomst bieden voor u. Wij kunnen u volledig ontzorgen, zodat u verzekerd zult zijn van het gewenste resultaat. Goede bouwbegeleiding biedt de vele voordelen.

DuurzaamWonen.nl heeft een groot netwerk van betrouwbare professionals opgebouwd. Wij helpen u bij de keuze van een aannemer en installateur. Ook nemen wij de directe communicatie met de (onder)aannemers voor onze rekening. Alle fases worden door ons gecontroleerd en wij houden daarbij constant de bouwkosten in de gaten. Onze coördinator is uw persoonlijk aanspreekpunt en staat altijd voor u klaar.

Wij spreken de taal van de aannemers en weten altijd wat er bedoeld wordt en kunnen zo adequaat optreden wanneer dit nodig is. DuurzaamWonen.nl heeft diverse tools tot zijn beschikking m.b.t. de gangbare marktprijzen. Daardoor kunnen wij u altijd accuraat voorlichten over de kosten. Daarnaast kijken we constant naar zaken als de energiezuinigheid en duurzaamheid. Op basis van al deze gegevens kunt u de juiste beslissingen nemen en zegt u later niet: “dat hebben we over het hoofd gezien of dat is niet zoals wij het voor ogen hadden”.

MindUp