Over ons

Een samenwerkingsverband voor duurzaam wonen

DuurzaamWonen.nl is het verzamelpunt voor duurzaam wonen, in al zijn facetten, voor heel Nederland. Wij bieden kennis, expertise en producten aan particulieren die een huis duurzaam willen (ver)bouwen. Daarnaast werken we samen met bedrijven en organisaties in de woning- en bouwsector die duurzaam ondernemen voor ogen hebben. Tijdens elk proces, of dat nu nieuwbouw of renovatie betreft, fungeren wij als de spil tussen alle partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

 

Onze diensten

Of het nu duurzaam (ver)bouwen, kopen of (ver)huren betreft; wij bieden de juiste kennis, de beste producten en de mooiste woningen. Met ons team van enthousiaste medewerkers doen wij dat op de volgende vlakken:

1
Duurzaam bouwen

In samenwerking met gerenommeerde regionale bouwbedrijven ontwikkelen wij duurzame woningen. Prachtige nieuwbouw, eigenzinnig van ontwerp en altijd met een uniek karakter. Deze woningen zijn energiezuinig en toekomstbestendig.

2
Duurzaam verbouwen

Een woning, school of bedrijfspand kan met slimme oplossingen duurzaam, gezond en comfortabel worden gemaakt. Sterker nog: het verduurzamen van bestaande panden is goedkoper en minder milieubelastend dan nieuwbouw. Speciaal hiervoor hebben wij in samenwerking met bouwbedrijven een duurzaam renovatieprogramma ontwikkeld. Ook voorzien wij in de EPA en BTK keuring en kunnen we een concreet advies opstellen voor de verduurzaming van je woning.

3
Duurzame financiering

Zoals aan elk bouwproject, hangt ook aan een duurzaam droomhuis een prijskaartje. Dankzij onze samenwerking met erkende onafhankelijke banken en hypotheekverstrekkers kunnen wij helpen om de financiering rond te krijgen. En wist je dat er verschillende aantrekkelijke regelingen bestaan voor duurzame woningen? We informeren je hier graag over!

Meer weten over duurzaam beleggen?

Het Warber Fonds is opgericht door en voor mensen die willen investeren in duurzaam vastgoed. Want we leven op een unieke, kostbare, maar ook kwetsbare planeet. Met alles wat deze planeet herbergt, moeten we het doen. Wij en de generaties na ons. Wie dat beseft, kiest voor duurzaamheid. Het Warber Fonds: een fonds voor mensen die het leven koesteren.

Lees verder
Logo warberfonds

Ons Team

‘Een team met passie voor duurzaam wonen én rendement’

Het team van Duurzaamwonen.nl bestaat uit tien enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Door de juiste kennis en de juiste woningen aan te bieden via persoonlijk en direct contact.

Iñes van der Beek afbeelding
Iñes van der Beek

Met kennis van de lokale markt en inzicht in de woonwensen van klanten kunnen we bij Duurzaamwonen.nl een product ontwikkelen dat prima aansluit op de markt.
Duurzaamheid speelt hierbij een steeds grotere rol: De bijdrage die we kunnen leveren aan het verminderen van onze voetafdruk én de verlaging van woonlasten van onze huurders.


Profiel Iñes van der Beek
Wessel Bruining afbeelding
Wessel Bruining

Ik ben Wessel Bruining. Duurzaamheid gaat voor mij over het zoeken naar de optimale verhouding tussen isoleren, de installatie maar ook het onderhoud en de gebruikte materialen aan en in gebouwen. Uiteindelijke Doelstelling is om te komen tot bouwmethoden en processen die circulair zijn en een positieve impact hebben op hun omgeving.


Profiel Wessel Bruining
Ingrid Drost afbeelding
Ingrid Drost

We moeten zuinig zijn op de aarde. Daarom moeten we proberen nieuwe manieren te vinden die kunnen voorzien in onze behoeften zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Zo is ons huis voorzien van zonnepanelen en -collectoren en heeft kunststofkozijnen. Onze kinderen leren al het afval te scheiden en zuinig om te gaan met water en energie. En het werkt.


Profiel Ingrid Drost
Ronald Hoekstra afbeelding
Ronald Hoekstra

Mijn naam is Ronald Hoekstra. Bij mij staan dienstbaarheid, behulpzaamheid en tevreden klanten voorop. Omdat ik mijn kinderen het allerbeste wens, vind ik duurzaamheid belangrijk. Ik wil dat zij onbezorgd kunnen opgroeien en kunnen genieten van de wereld zoals ik ook doe tijdens mijn hardlooprondjes door de natuur.


Profiel Ronald Hoekstra
Bert van der Beek afbeelding
Bert van der Beek

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst. Woonwensen veranderen, duurzaam (ver)bouwen, wonen en ondernemen zijn belangrijker in onze samenleving dan ooit tevoren. De basis van duurzaam ondernemen is een manier van werken die net even een stap verder gaat dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.


Profiel Bert van der Beek

Samenwerkingspartners

Samen bereik je meer. En dat geldt zeker bij vooruitstrevende projecten als duurzame nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met makelaars, architecten en andere bedrijven in de bouw brengen wij de mooiste duurzame ideeën tot bloei. Door samenwerking versterken wij elkaar in onze dienstverlening en maken wij duurzaam wonen beter bereikbaar voor iedereen!

 

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder.