Over Duurzaamwonen

Helder zijn over de mogelijkheden

Voor duurzaam bouwen waardoor toekomstbestendige woningen te realiseren én betaalbaar zijn. Dat vinden we bij Duurzaamwonen belangrijk. We bouwen op integrale wijze aan duurzame woningen met een gedreven team bestaande uit eigen engineers, tekenaars en een architect. Daardoor kunnen we geheel volgens jouw woonwensen bouwen, rekening houdend met de generaties na jou. We gaan voor een perfecte balans tussen wooncomfort, een duurzaam ontwerp en budget.

 

Een huis bouwen doen we niet alleen. We werken nauw samen met jou en onze betrouwbare, regionale partners. Door te kiezen voor Duurzaamwonen ben je er zeker van dat je zelf inspraak en grip op het budget houdt. Want alleen op die manier, wordt jouw huis ook echt een droomhuis.

In het proces naar jouw duurzame woning kijken we niet alleen naar jouw woonwensen, maar kiezen we ook zorgvuldig voor de juiste mensen die aan het project werken. We hebben een warm netwerk van aannemers die betrouwbaar zijn en waarbij we voor zorgen dat zij alle kennis hebben omtrent duurzaam bouwen en de innovaties die continu plaatsvinden. Wij vormen de spil tussen jou en alle betrokken partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

Wij investeren erin onze klanten, aannemers en betrokken organisaties te kennen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Deze mensen gingen je voor; lees hier hun verhalen