Over Duurzaamwonen

Helder zijn over de mogelijkheden

Voor duurzaam bouwen waardoor toekomstbestendige woningen te realiseren én betaalbaar zijn. Dat vinden we bij Duurzaamwonen belangrijk. We bouwen op integrale wijze aan duurzame woningen met een gedreven team bestaande uit eigen engineers, tekenaars en een architect. Daardoor kunnen we geheel volgens jullie woonwensen bouwen, rekening houdend met de generaties na jullie. We gaan voor een perfecte balans tussen wooncomfort, een duurzaam ontwerp en budget.

 

Een huis bouwen doen we niet alleen. We werken nauw samen met jullie als toekomstige bewoners en betrouwbare, regionale partners. Door te kiezen voor Duurzaamwonen zijn jullie er zeker van dat jullie zelf inspraak en grip op het budget houden. Want alleen op die manier, wordt jullie huis ook echt een droomhuis.

In het proces naar jullie duurzame woning kijken we niet alleen naar jullie woonwensen, maar kiezen we ook zorgvuldig voor de juiste mensen die aan het project werken. We hebben een warm netwerk van aannemers die betrouwbaar zijn en waarbij we er zelf zorg voor dragen dat zij alle kennis hebben omtrent duurzaam bouwen en de innovaties die continu plaatsvinden. Wij vormen de spil tussen jullie en alle betrokken partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

Wij investeren erin onze klanten, aannemers en betrokken organisaties te kennen. Onze missie en visie helpen ons daarbij.

team

Onze missie

Op een heldere manier realistische droomhuizen ontwikkelen die klaar zijn voor de toekomst.

Onze visie

Uiteraard doen we ons werk met een de stip aan de horizon. Het is namelijk onze visie om die nieuwe standaard te worden in het realiseren van toekomstbestendige huizen waarbij kwaliteit, woongenot en duurzaamheid samenkomen.