Over ons

Een samenwerkingsverband voor duurzaam wonen

DuurzaamWonen.nl is het verzamelpunt voor duurzaam wonen, in al zijn facetten, voor heel Nederland. Wij bieden kennis, expertise en producten aan particulieren die een huis duurzaam willen (ver)bouwen. Daarnaast werken we samen met bedrijven en organisaties in de woning- en bouwsector die duurzaam ondernemen voor ogen hebben. Tijdens elk proces, of dat nu nieuwbouw of renovatie betreft, fungeren wij als de spil tussen alle partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

 

Onze diensten

Of het nu duurzaam (ver)bouwen, kopen of (ver)huren betreft; wij bieden de juiste kennis, de beste producten en de mooiste woningen. Met een team van tien enthousiaste medewerkers doen wij dat op de volgende vlakken:

1
Duurzaam bouwen

In samenwerking met gerenommeerde architecten ontwikkelen wij verschillende duurzame woninglijnen. Prachtige nieuwbouw, eigenzinnig van ontwerp en altijd met een uniek karakter. Deze woningen zijn energiezuinig en toekomstbestendig. Voor de bouw werken we samen met regionale bouwbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in duurzaam bouwen.

2
Duurzaam verbouwen

Een woning, school of bedrijfspand kan met slimme oplossingen duurzaam, gezond en comfortabel worden gemaakt. Sterker nog: het verduurzamen van bestaande panden is goedkoper en minder milieubelastend dan nieuwbouw. Speciaal hiervoor hebben wij in samenwerking met architecten en bouwbedrijven een duurzaam renovatieprogramma ontwikkeld. Ook voorzien wij in de EPA en BTK keuring en kunnen we een concreet advies opstellen voor de verduurzaming van je woning.

3
Duurzame bouwmaterialen

Zelf zonnepanelen en een zonneboiler installeren voor een duurzame warmwatervoorziening? Of wil je het huis verwarmen met een pelletkachel? In onze webshop vind je duurzame bouwmaterialen voor elke klus. Bovendien kun je voor veel duurzame verbeteringen subsidie ontvangen. Ook hierover kunnen wij je informeren!

4
Duurzame financiering

Zoals aan elk bouwproject, hangt ook aan een duurzaam droomhuis een prijskaartje. Dankzij onze samenwerking met erkende onafhankelijke banken en hypotheekverstrekkers kunnen wij helpen om de financiering rond te krijgen. En wist je dat er verschillende aantrekkelijke regelingen bestaan voor duurzame woningen? We informeren je hier graag over!

5
Duurzame kennisdatabase

Ten slotte verzamelen wij continu informatie om per regio de duurzame woonwens zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Deze kennisdatabase is een waardevolle tool voor de succesvolle ontwikkeling van nieuwbouwprojecten en de renovatie van bestaand onroerend goed.

In de rol van adviseur, organisator of bemiddelaar vervullen wij de duurzame wens van elke partij. Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken!

 

Meer weten over duurzaam beleggen?

Het Warber Fonds is opgericht door en voor mensen die willen investeren in duurzaam vastgoed. Want we leven op een unieke, kostbare, maar ook kwetsbare planeet. Met alles wat deze planeet herbergt, moeten we het doen. Wij en de generaties na ons. Wie dat beseft, kiest voor duurzaamheid. Het Warber Fonds: een fonds voor mensen die het leven koesteren.

Lees verder
Logo warberfonds

Ons Team

‘Een team met passie voor duurzaam wonen én rendement’

Het team van Duurzaamwonen.nl bestaat uit tien enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen. Door de juiste kennis en de juiste woningen aan te bieden via persoonlijk en direct contact.

Iñes van der Beek afbeelding
Iñes van der Beek

Ik ben Iñes van der Beek. De verhuur en beheer van huurwoningen is in mijn handen. Binnen deze sector heb ik ervaring opgedaan als manager verhuur bij een woningcorporatie. Als projectmanager ben ik betrokken geweest bij diverse nieuwbouwprojecten.


Profiel Iñes van der Beek
Wessel Bruining afbeelding
Wessel Bruining

Ik ben Wessel Bruining, vader van 2 kinderen en ik woon samen op het hogeland van Groningen.
Binnen de vastgoed ben ik projectmanager, met als specialiteiten duurzame (woning)bouw, EPA-W en maatwerkadviseur, woningverduurzaming, EPC en MPI berekeningen GPR gebouw.


Profiel Wessel Bruining
Ingrid Drost afbeelding
Ingrid Drost

Ik ben Ingrid Drost en woon met mijn gezin in Leek. Na een aantal jaren in de accountancy gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Het mooie van een financieel administratieve functie is dat je in alle branches werkzaam kunt zijn. Ik heb ervaring opgedaan in uiteenlopende branches zoals bouwbedrijf / schoonmaakbedrijf / uitzendo


Profiel Ingrid Drost
Frida Scholtanus afbeelding
Frida Scholtanus

Ik ben Frida Scholtanus en woon samen met mijn vriend en hond in Groningen. Ik heb in verschillende branches ervaring op gedaan zoals ICT / marketing en communicatie / Openbaar Vervoer. Met een frisse blik bekijk ik de marketing en communicatievraagstukken van DuurzaamWonen.nl, zoals bij een jong en dynamisch bedrijf past.


Profiel Frida Scholtanus
Froukje van der Schaar afbeelding
Froukje van der Schaar

Ik ben Froukje van der Schaar en ben moeder van twee kinderen. Met mijn man en kinderen woon ik in Heerenveen. Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt. Altijd in een rol waarin ik op een betrokken en persoonlijke wijze advies heb gegeven aan de zakelijke of particuliere klant. De afgelopen jaren heb ik bij een zorgverzekeraar ervaring opgedaan als Adviseur zo


Profiel Froukje van der Schaar
Ronald Hoekstra afbeelding
Ronald Hoekstra

Mijn naam is Ronald Hoekstra. Met mijn vrouw en kinderen woon ik dichtbij Grouw. Bij mij staan dienstbaarheid, behulpzaamheid en tevreden klanten voorop. Bijna sinds de oprichting zet ik me hier elke dag voor in bij DuurzaamWonen.nl.


Profiel Ronald Hoekstra
Sippie Postma afbeelding
Sippie Postma

Mijn naam is Sippie Postma. Ik leef samen met mijn man en twee kinderen in Ureterp. Ik heb hiervoor 20 jaar lang bij een bouwbedrijf gewerkt. Door de diverse taken die ik op me neem binnen DuurzaamWonen.nl, heb ik het gevoel dat ik echt iets bijdraag aan het duurzaamheidsvraagstuk dat leeft binnen de bouw.


Profiel Sippie Postma
Bert van der Beek afbeelding
Bert van der Beek

Ik ben Bert van der Beek. Naast een druk gezinsleven ben ik een vervend watersporter. Daarom reis ik vaak tussen mijn woonplaats Leek en Grouw om zo veel mogelijk tijd op het water door te brengen.
Al jaar en dag werk ik in de vastgoedontwikkeling, zowel commercieel als voor particulieren. Hierin heb ik verschillende specialismen ontwikkeld namelijk als o


Profiel Bert van der Beek
Arthur Matien afbeelding
Arthur Matien

Mijn naam is Arthur Matien. Ik woon met mijn vrouw en kinderen in Gorredijk. Na een opleiding aan o.a. Nyenrode Universiteit heb ik diverse vastgoedformules in de makelaardij ontwikkeld. Daarnaast heb ik jarenlang ervaring opgedaan in de financiële wereld. Bij DuurzaamWonen.nl focus ik mij op de consument: Wat biedt hem of haar daadwerkelijk woonplezier.


Profiel Arthur Matien

Samenwerkingspartners

Samen bereik je meer. En dat geldt zeker bij vooruitstrevende projecten als duurzame nieuwbouw, verbouw en renovatie. Met makelaars, architecten en andere bedrijven in de bouw brengen wij de mooiste duurzame ideeën tot bloei. Door samenwerking versterken wij elkaar in onze dienstverlening en maken wij duurzaam wonen beter bereikbaar voor iedereen!

 

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder.