De nieuwe standaard in toekomstbestendige huizen

Helder over mogelijkheden

Helder zijn over de mogelijkheden van toekomstbestendige woningen, dat vinden wij belangrijk. Wij helpen u daarom graag om tussen de bomen door het bos weer te zien en grip te krijgen op u de wensen en eisen van uw droomhuis.

 

Tijdens elk proces, of dat nu nieuwbouw of renovatie betreft, fungeren wij als de spil tussen alle partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

 

Het team van Duurzaamwonen bestaat uit enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen door de juiste kennis en de juiste woningen aan te bieden via persoonlijk en direct contact. Onze missie en visie helpen ons daarbij. Als stip aan de horizon en als richtlijn voor al onze werkzaamheden.

Onze missie

Op een heldere manier realistische droomhuizen ontwikkelen die klaar zijn voor de
toekomst.

Onze visie

Uiteraard doen we ons werk met een de stip aan de horizon. Het is namelijk onze visie om die nieuwe standaard te worden in het realiseren van toekomstbestendige huizen waarbij kwaliteit, woongenot en duurzaamheid samenkomen.

Ons team

Het team van Duurzaamwonen bestaat uit enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen door de juiste kennis en woningen aan te bieden. Persoonlijk contact vinden we belangrijk.

 

Ons team