Projecten van Duurzaamwonen

Op deze pagina zie je een greep uit de projecten die duurzaamwonen gerealiseerd heeft, aan het realiseren is of die in de voorbereidende fase zijn.

Verkoop

Hieronder zie je de door duurzaamwonen ontwikkelde woningen die momenteel in de verkoop zijn. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

De klamp

de klamp

 

Duurzaamwonen heeft 15 woningen ontwikkeld in de klamp. Het betreft 7 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. Elke woning is als ‘nul op de meter’ uitgevoerd en zijn nu in de verkoop.

 

Meer informatie of download de brochure.

Voorbereiding

Deze woningen zitten momenteel in de voorbereidende fase. Tijdens deze fase wordt er samengewerkt met de opdrachtgever en de architect. Na de voorbereidende fase beland de woning in de realisatiefase.

Vrijburgh Drachten

 

Vrijburgh Drachten

 

Duurzaamwonen zal vijf vrijstaande woningen realiseren in de wijk Vrijburgh te Drachten. De verkoop hiervan zal op korte termijn van start gaan.

Loevestein Gorredijk

 

Loevestein

 

In Loevestein worden binnenkort nieuwbouwwoningen ontwikkeld, deze woningen kunnen geheel na wens worden ingedeeld.

Bedum

 

 

In samenwerking met Adema Architecten ontwikkeld Duurzaamwonen een complex met 10 koop appartementen en een commercieel ruimte.

 

Realisatie/gerealiseerd

De volgende woningen zijn inmiddels gerealiseerd of worden op dit moment gerealiseerd. Deze woningen worden allemaal gasloos uitgevoerd.

Menaam

 

Menaam

 

In het Friese Menaam wordt voor een particuliere opdracht gever een gasloze nieuwbouwwoning gerealiseerd.

Wytgaard

 

Wytgaard

 

In Wytgaard wordt momenteel voor een particuliere opdracht gever een energieneutrale woning gebouwd (EPC=0). Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw energieneutrale woning? Doe onze vrijblijvende woonscan.