CPO Aebingaschool Leeuwarden

Gratis brochure aanvragen?

Brochure aanvragen

CPO Aebingaschool Leeuwarden

De voormalige Aebingaschool aan de Huizumerlaan 148 in Leeuwarden is een mooi pareltje; een stoer gebouw dat van verre al herkenbaar is als klassiek schoolgebouw. De school krijgt een nieuw leven en wordt onder leiding van DuurzaamWonen.nl duurzaam gerenoveerd en ontwikkeld voor en door collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO).

 

Wonen in de voormalige leslokalen of het gymlokaal. Karakteristieke details, grote ramen en een unieke sfeer. In het hoofdgebouw worden 4 appartementen gerealiseerd. In het gymlokaal wordt  1 woning gerealiseerd. De oude kleedkamers worden gebruikt als algemene ruimten voor alle bewoners.  Er is nog 1 appartement beschikbaar in het hoofdgebouw.

De Aebingaschool ligt in Leeuwarden in de wijk Huizum tegen het centrum aan. Huizum was vroeger een dorp, maar is nu een rustige woonwijk die wel de lusten van het centrum met haar voorzieningen heeft, maar niet de lasten door de rustige woonstraatjes! Winkelstraat ‘De Schrans’ ligt op loofafstand.

 

Op de begane grond is nog 1 appartement beschikbaar, de woning bestaat uit 2 voormalige lokalen. De grote raampartijen bieden aan de voorkant uitzicht op de gezellige straat en aan de achterzijde op de eigen tuin, welke 4 meter diep is en zich uitstrekt over de volle breedte van het appartement. Aan zijvleugel wordt ruimte gecreëerd voor sanitaire ruimten, bijkeuken en berging. De grootte en hoogte van de ruimte biedt de mogelijkheid voor een entresol of andere creatieve indelingen. Mogelijkheden zijn bespreekbaar. De keuze is aan u van afbouwwoning tot luxe appartement. In de basis wordt de woning casco opgeleverd. Verkoopprijs € 219.500,- v.o.n.

Veel daglicht
Parkeergelegenheid
Tuin