De Klamp Leeuwarden

De Klamp Leeuwarden

De Klamp is het nieuwste buurtschap in ‘De Zuidlanden’: een fraai landelijk opgezet gebied dat zeer gunstig is gelegen, aan de zuidzijde van de gezellige stad Leeuwarden met haar vele voorzieningen. Op de fiets ben je binnen een kwartiertje in hartje centrum maar je bent ook snel de stad uit: alle belangrijke ontsluitingswegen liggen in de directe nabijheid.

Sfeer

De sfeer die in De Klamp heerst – misschien nog wel meer dan in de andere buurtschappen in De Zuidlanden – is een sfeer die kenmerkend is voor het Friese dorp. Niet voor niets zijn de dorpen Arum en Achlum als inspiratiebron genomen. Deze sfeer komt tot uiting in het ontwerp van de woningen en de opbouw van de wijk. Bij de inrichting van ‘De Klamp’ komt het echte Friese dorpsgevoel boven. Gelegen in een fraaie omgeving, waar groen en water een belangrijke rol spelen en mensen samen kunnen komen op een van de pleintjes en bleekjes die het buurtschap rijk is. Aan de noordzijde van ‘De Klamp’ zal bovendien een basisschool worden gebouwd, zodat je nooit ver hoeft om je kind naar school te brengen.

Water, zon en zicht

Op een mooie plek in De Klamp bouwen wij 14 fijne eengezinshuizen op royale kavels, die deels aan het water zijn gelegen. Vanuit hier tuf je met je sloepje
of peddel je met je kano heerlijk door het Friese landschap richting stad of de Friese Meren. Wat ook leuk is aan deze locatie is de ligging van de woningen: prominent aan de hoofdstraat van De Klamp met mooie zichtlijnen of gelegen aan openbaar groen. Alle woningen hebben een perfecte tuinligging, waardoor je tot laat op de dag van de zon kunt genieten!
Omringd door water en groen, waarbij de bestaande begroeiing voor een mooie balans zorgt in dit nieuwe buurtschap.

Omringd door water en groen, waarbij de bestaande begroeiing voor een mooie balans zorgt in dit nieuwe buurtschap.
Wat je voorkeur ook is, wanneer je van rust houdt met de levendigheid van de stad binnen handbereik, dan is dit jouw ideale plek!

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat in ‘De Klamp’ met hoofdletter geschreven: in dit ‘All-electric’ buurtschap ligt geen gasaansluiting. Je bent dus goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd volgens de DuurzaamWonen.nl standaard. Dit houdt in dat alle woningen getest worden op duurzaamheid en optioneel altijd duurzamer opgeleverd kunnen worden wanneer jij dit wilt.

 

Extra’s

Alle woningen hebben een uitgebreide meerwerk-optielijst, zodat u de woningen nog meer naar eigen wens en smaak kunt laten uitvoeren. Wat denkt u van een garage of een uitbouw waarin u bijvoorbeeld een slaap- en badkamer op de begane grond of een kantoor kunt maken!

 

Nieuwsgierig?

Ben je geïnteresseerd of benieuwd het project vormgegeven gaat worden? Wij zijn op dit moment druk bezig met het zetten van de puntjes op de i voor dit leuke project alvorens hiermee in verkoop te gaan. Als je je gegevens achter laat, dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. Contact opnemen met Makelaardij Friesland mag natuurlijk ook! Zij helpen je graag verder!

Download onze brochure:

De Klamp download
de klamp