Fûgelfrij wonen in De Klamp Leeuwarden

Duurzaam Wonen in het hart van De Zuidlanden

Fûgelfrij wonen in De Klamp Leeuwarden

Op een fraai plekje in het hart van De Klamp ontwikkelt Duurzaamwonen in samenwerking met Kimsma Bouwbedrijf het project Fûgelfrij: 15 fijne eengezinshuizen op royale kavels, die deels aan het water zijn gelegen. Stoer en robuust, traditioneel maar toch modern. De daklijn wordt op diverse plekken fraai onderbroken door een bijzondere topgevel, zodat een divers en afwisselend straatbeeld ontstaat. De raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en voor een fraai zicht op de omgeving. Fûgelfrij bestaat uit diverse soorten woningen, die in verschillende breedtematen worden gebouwd. Een aantal hoekwoningen hebben een zij-entree, wat maakt dat deze net even anders ogen dan de rest!

 

Projectstatus zomer 2020: alle woningen verkocht, bouw gestart.

Duurzaamheid staat in De Klamp met hoofdletters geschreven. In dit ‘Allelectric’ buurtschap ligt geen gasaansluiting. Daarnaast worden alle woningen opgeleverd volgens de Duurzaamwonen standaard. Dit houdt in dat alle woningen getest worden op duurzaamheid en optioneel altijd duurzamer opgeleverd kunnen worden als de koper dit wil.

 

Op onze nieuwspagina en social media worden regelmatig foto’s geplaatst van de voortgang op de bouwplaats. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Duurzame woning of duurzaam wonen?

Een duurzame woning betekent meer dan een lage energierekening. Het zegt iets over de kwaliteit van de woning en in hoeverre de woning is afgestemd op specifieke woonwensen. We vinden het belangrijk dat onze woningen aansluiten op jullie persoonlijke woonwensen. Bij onze ECOLINE bepalen jullie zelf de mogelijkheden, budget en eenvoud in het proces. Binnen ECOLINE zijn drie concepten voor vrijstaande woningen.