Kazernekwartier Beilerstraat Assen

Comfortabel en duurzaam wonen aan de Beilerstraat in Assen.

Binnenkort fase 2 in verkoop!
 
De voormalige kazerne staat aan de Beilerstraat vlakbij het Asserbos. Een achtertuin om van te dromen en een heerlijke omgeving voor een wandeling of fietstocht.
Een dagje uit, op bezoek bij vrienden of familie: via de uitstekende uitvalswegen ben je snel op weg. Het gezellige winkelcentrum van Assen ligt op fietsafstand, net als alle overige faciliteiten. Fase 2 van het Kazernekwartier bestaat uit de verkoop van de karakteristieke loft en een nieuw appartementencomplex die gerealiseerd gaan worden.

Interesse?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op nieuwwonendrenthe.nl of ga naar de website van Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
 

Eén van de specialismen van Duurzaamwonen is de transformatie van bestaande complexen naar een nieuwe bestemming. Daarom past dit project erg goed bij Duurzaamwonen.  Het marechausseekantoor wordt geüpgraded naar een nieuwe functie en wordt aangepast aan de wensen van de huidige tijd. Hiermee is het bestaansrecht van het monumentale complex weer voor een lange duur gewaarborgd en worden grondstoffen en energie zo min mogelijk verspild. Dat is Duurzaamwonen.

 

Wilt u meer informatie over dit project of heeft u een complex dat in aanmerking komt voor transformatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactbutton. Wilt u meer informatie over de verkoop en de woningen en appartementen die in het Kazernekwartier gerealiseerd worden, neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouw Makelaars