Klanderij in Leeuwarden

Herbestemming kantoorpand

In samenwerking met Bouwbedrijf Kolthof is in een jaar tijd het oude kantoorpand De Klanderij in Leeuwarden getransformeerd tot een eigentijds appartementencomplex met 52 studio’s.

 

De Klanderij staat voor comfortabel, duurzaam wonen, zowel vanuit de maatschappelijke betrokkenheid als met toekomstgerichte visie.

 

De Klanderij past bij Duurzaamwonen omdat het de tranformatie van een bestaand complex naar een nieuwe bestemming betreft. Dit is één van de specialismen van Duurzaamwonen.

Klanderij

Duurzame kenmerken De Klanderij:

  • De energievoorziening van het CO2 neutrale pand is grotendeels zelfvoorzienend en wordt onder andere opgewekt middels zonnepanelen, aangevuld met groene stroom.
  • Daarbij voorziet het pand in een bijzondere veilige woonomgeving voor jonge mensen.