Gorredijk Loevestijn

Gratis brochure aanvragen?

Brochure aanvragen

Gorredijk Loevestijn

Op een mooie locatie aan de oostzijde van Gorredijk ligt het nieuwbouwplan Loevestein. In de wijk is veel water en groen te vinden en voor allerlei activiteiten ben je op 5 minuten fietsafstand van de sportcomplexen. Het dorp is rijk aan verenigingen zoals een tennis-, korfbal-, voetbal-, en rugbyvereniging. Daarnaast kun je als sportief iemand je geluk niet op met het uitgebreide fitness en dansaanbod. Tot slot is Gorredijk een goede thuisbasis voor liefhebbers van wandelen, fietsen of mountainbiken.

Wil je liever ontspannen? De vaarroute Turfroute is dichtbij Gorredijk of ga eens naar de sauna.

 

Nieuwbouw

De woningen die gebouwd gaan worden zijn helemaal nieuw en kunnen daarom helemaal eigen gemaakt worden. Daarnaast kunnen er aanpassingen gedaan worden zodat de woning aansluit op jouw behoeften en lifestyle.

Er wordt in dit project gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen. Dus wanneer je jouw woning een echt thuis hebt gemaakt, hoef je je eerst geen zorgen te maken over het onderhoud. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze woning een echt thuis te maken.

 

Op dit moment is er nog niet bekend van welke duurzame oplossingen we gebruik gaan maken. Twijfel je tussen nieuwbouw of een bestaande woning? Kies dan voor een nieuwbouwwoning. Een nieuwbouwwoning is veel zuiniger dan een bestaande woning. Bijvoorbeeld, een woning die 25 jaar geleden gebouwd is, verbruikt al snel 30% meer energie. Dit is een grote besparing op je maandelijkse lasten. Dit komt bijvoorbeeld door een betere manier van isoleren, wat je overigens ook merkt in het woongenot. De leefgeluiden van de buren zijn niet te horen in uw woning.

Duurzaam
Groene omgeving