Ter Laan Bedum

4 rijwoningen en 2 twee-onder-een kap woningen aan Smient in Bedum.

Gratis brochure aanvragen?

Brochure aanvragen

Wonen in Bedum Ter Laan biedt de ideale combinatie van ontspannen landelijk wonen en uitgebreide voorzieningen van het dorp en de stad Groningen binnen handbereik. Het centrum van Bedum ligt op kleine afstand en de stad Groningen is prima te bereiken met de trein en overig openbaar vervoer. De wijk Ter Laan in Bedum is opgedeeld in vijf verschillende buurtjes die stuk voor stuk worden gekenmerkt door een eigen sfeer. Ter Laan 4, waar DuurzaamWonen.nl 4 rijwoningen heeft opgeleverd, wordt gekenmerkt door vele groenstroken en waterpartijen.

 

Fase 1

In Fase 1 zijn er vier rijwoningen opgeleverd. De woningen zijn opgeleverd met een EPC van 0,4. Om deze EPC te bereiken is er onder andere gebruik gemaakt van zonnepanelen, co2 gestuurde ventilatie, een energiezuinige HR ketel met vloerverwarming, hoge isolatiewaarden en een optimale kierdichting.
Door goed afgestemde duurzame keuzes kunnen we ook zeggen dat de bewoners van fase 1 in Bedum zich ook echt thuis voelen.

Fase2

In fase 2 zullen er nog vier rijwoningen gebouwd worden. Daarnaast gaan we aan de slag in het centrum. Samen met de gemeente ontwikkelen we appartementen en commerciële ruimtes. Benieuwd hoe dit er uit komt te zien?  Houd onze website in de gaten voor meer informatie over fase 2 in Bedum.

Zonnepanelen
Voor-en achtertuin
Vanaf 225.000