Vrijburgh Drachten

In Drachten in de Wijk Vrijburgh locatie Duizendblad, zullen door DuurzaamWonen.nl zes vrijstaande woningen gerealiseerd worden. De wijk ligt aan de rand van Drachten en toch midden in de natuur. De woonwijk is omgeven met groen en water met een speelstrandje voor kinderen. Daarnaast zijn er veel leuke wandel- en fietsroutes in de omgeving.

De woningen zullen modern en strak van vorm zijn, ingegeven door het kubisme. Deze moderne woningen zullen geen draagmuren hebben. Dit komt door de staalskeletbouw. U heeft dus nog volop inspraak in de indeling van uw toekomstige woning.

In de basis zullen deze woningen een ruime woonkamer hebben met open keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Wilt u een derde slaapkamer of wilt u een andere indeling? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. We helpen u graag met uw droomwoning.

De woningen zijn nog volop in ontwikkeling. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van het plan? Of wilt u één van deze moderne staalwoningen wonen? Laat dan uw gegevens achter of houd onze website in de gaten.