5 Stoere Vrijstaande Woningen Drachten Vrijburgh

Vrijburgh Drachten

De perfecte combinatie tussen landelijk wonen met de stad binnen handbereik

 

Project in voorbereiding:  

Een verrassend stukje Drachten. Op het landgoed van de monumentale boerderij vind je het groene bomenrijke en ruim opgezette Vrijburgh.  Met precies de goede combinatie voor een buitenmens, maar ook lekker dichtbij de stad. Zo stap je zo op de fiets naar de winkels, restaurants en andere voorzieningen.

In Vrijburgh ontwikkelen wij samen met Houtkonstruktie Friesland 5 energiezuinige woningen, met een origineel en stoer ontwerp. De woningen voldoen aan de laatste eisen, namelijk BENG. BENG staat voor ‘bijna energieneutrale gebouwen’.

 

Lamberink Nieuwbouwmakelaars
Vrijburgh Drachten

De locatie

De nieuwe wijk Vrijburgh ligt middenin de natuur, ook heerlijk om ’s avonds nog een kort blokje te lopen. En met het gemak van het centrum van Drachten op fietsafstand, met een heerlijk dorpsgevoel en ruimte om veilig te spelen. Alle voorzieningen zijn bovendien dichtbij, zoals Nij Smellinghe, de sportvelden en middelbare en basisscholen. Drachten is een van de grootste plaatsen van Friesland. En is perfect gelegen langs de A7 richting Groningen of Heerenveen of de N32 richting Leeuwarden. Kortom, precies de locatie om heerlijk te wonen in het huis dat helemaal bij je past.

Binnenkort starten wij met de verkoop van deze vrijstaande woningen. Schrijf je via onderstaande link in om op de hoogte te worden gehouden:

Volg dit nieuwbouwproject schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Duurzaamheidskenmerken:

  • Waterbesparende maatregelen in het sanitair
  • Hoge isolatiewaarden
  • Optimale kierdichtheid
  • Beduidend lagere CO2 footprint
  • Geen gasaansluiting
  • Energiezuinig

Woonimpressies Vrijburgh