Vrijburgh Drachten

In Drachten in de Wijk Vrijburgh locatie Duizendblad, zullen door DuurzaamWonen.nl zes vrijstaande woningen gerealiseerd worden. De wijk ligt aan de rand van Drachten en toch midden in de natuur. De woonwijk is omgeven met groen en water met een speelstrandje voor kinderen. Daarnaast zijn er veel leuke wandel- en fietsroutes in de omgeving.

De woningen zullen modern en strak van vorm zijn, ingegeven door het kubisme. Deze moderne woningen zullen geen draagmuren hebben. Dit komt door de staalskeletbouw. Je hebt dus nog volop inspraak in de indeling van jouw toekomstige woning.

In de basis zullen deze woningen een ruime woonkamer hebben met open keuken, twee slaapkamers en een luxe badkamer. Wil je een derde slaapkamer of een andere indeling? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. We helpen je graag met jouw droomwoning.

De woningen zijn nog volop in ontwikkeling. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van het plan? Of wil je één van deze moderne staalwoningen wonen? Neem dan gerust contact met ons op of doe de vrijblijvende woonscan.