Vrijburgh Drachten

Alle woningen zijn verkocht!

Superzuinig, energieneutraal zelfs en zeer comfortabel

5 energieneutrale, gasloze woningen op een prachtplek in Vrijburgh Drachten

In Vrijburgh ontwikkelen wij samen met Houtkonstruktie Friesland 5 energieneutrale woningen*, met een origineel en stoer ontwerp en een beduidend lagere CO2 footprint.

De locatie

Perfect gelegen langs de A7 richting Groningen of Heerenveen of de N32 richting Leeuwarden.

De nieuwe wijk Vrijburgh ligt middenin de natuur, ook heerlijk om ’s avonds nog een kort blokje te lopen. En met het gemak van het centrum van Drachten op fietsafstand, met een heerlijk dorpsgevoel en ruimte om veilig te spelen. Alle voorzieningen zijn bovendien dichtbij, zoals Nij Smellinghe, de sportvelden en middelbare en basisscholen. Drachten is een van de grootste plaatsen van Friesland. En is perfect gelegen langs de A7 richting Groningen of Heerenveen of de N32 richting Leeuwarden. Kortom, precies de locatie om heerlijk te wonen in het huis dat helemaal bij je past.

Download hier de brochure!

Duurzaamheidskenmerken:

*afhankelijk van de gezinssituatie en woongedrag van de bewoners.

Financiering

Duurzaamheidskorting

Nieuwbouwwoningen die vanaf 2015 zijn gebouwd voldoen aan de duurzaamheidsnormen die de overheid heeft gesteld. Hierdoor zijn ze energiezuinig of energieneutraal en is je huis klaar voor de toekomst. Dat beloont de Rabobank. Koop je een nieuwbouwhuis wat aan de voorwaarden van de duurzaamheidseisen voldoet en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je misschien in aanmerking voor 0,10% duurzaamheidskorting op je hypotheekrente. Dat scheelt niet alleen in je energiekosten, maar ook in je maandelijkse hypotheeklasten. Wil je meer informatie over de duurzaamheidskorting? 

 

Lees hier meer >>

Over Duurzaamwonen.nl

Duurzaam bouwen waardoor toekomstbestendige woningen te realiseren én betaalbaar zijn. Dat vinden we bij Duurzaamwonen belangrijk. We bouwen op integrale wijze aan duurzame woningen met een gedreven team bestaande uit eigen engineers, tekenaars en een architect. Samen moeten we innoveren om de groeiende vraag naar grondstoffen in balans te brengen met wat de planeet te bieden heeft. Daarom vinden wij circulariteit, innoverend ontwikkelen en realiseren van woonomgevingen belangrijk. Het geven van meerwaarde op de lange termijn. Met al onze samenwerkende partners realiseren we duurzame nieuwbouwprojecten en verduurzamen bestaande bouw.

De ambitie van Duurzaamwonen is om samen met onze partners 100% circulair te bouwen in 2040.