De verkoop is gestart!

De digitale inschrijfperiode eindigt op 02 september 12:00 uur.

Schrijf je nu in! Bekijk hier de brochure

Vrijburgh Drachten

De perfecte combinatie tussen landelijk wonen met Drachten binnen handbereik

 

De verkoop voor Vrijburgh, Drachten is gestart!

Een verrassend stukje Drachten. Op het landgoed van de monumentale boerderij vind je het groene bomenrijke en ruim opgezette Vrijburgh.  Met precies de goede combinatie voor een buitenmens, maar ook lekker dichtbij het centrum van Drachten. Zo stap je zo op de fiets naar de winkels, restaurants en andere voorzieningen. In Vrijburgh ontwikkelen wij samen met Houtkonstruktie Friesland 5 energiezuinige woningen, met een origineel en stoer ontwerp. De woningen voldoen aan de laatste eisen, namelijk BENG. BENG staat voor ‘bijna energieneutrale gebouwen’.

 € 415.000 TOT € 445.000 VRIJ OP NAAM

 

Lamberink Nieuwbouwmakelaars
Vrijburgh Drachten

De locatie

De nieuwe wijk Vrijburgh ligt middenin de natuur, ook heerlijk om ’s avonds nog een kort blokje te lopen. En met het gemak van het centrum van Drachten op fietsafstand, met een heerlijk dorpsgevoel en ruimte om veilig te spelen. Alle voorzieningen zijn bovendien dichtbij, zoals Nij Smellinghe, de sportvelden en middelbare en basisscholen. Drachten is een van de grootste plaatsen van Friesland. En is perfect gelegen langs de A7 richting Groningen of Heerenveen of de N32 richting Leeuwarden. Kortom, precies de locatie om heerlijk te wonen in het huis dat helemaal bij je past.

 

Download hier de brochure!

De verkoop voor dit project is begonnen. Je kunt je nu aanmelden voor een woning door het digitale inschrijfformulier in te vullen. De digitale inschrijfperiode eindigt op 02 september 12:00 uur, je hebt nog 5 dagen om je aan te melden. Heb je vragen neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars: Bel 0512 749 000 of stuur een mail naar: nieuwbouw@lamberink.nl

Schrijf je nu in

 

Duurzaamheidskenmerken:

  • Waterbesparende maatregelen in het sanitair
  • Hoge isolatiewaarden
  • Optimale kierdichtheid
  • Beduidend lagere CO2 footprint
  • Geen gasaansluiting
  • Energiezuinig

Woonimpressies Vrijburgh