De verkoop is gestart voor 4 halfvrijstaande woningen aan de Waterhoen in Bedum. Nog 2 woningen beschikbaar!

4 Halfvrijstaande woningen aan de Waterhoen in Bedum

Energieneutraal wonen zonder warmtepomp!

Bedum ligt landelijk en tegelijkertijd lekker dichtbij de stad Groningen. Het gezellige centrum van Groningen bevindt zich om de hoek, je rijdt er binnen tien minuten naartoe. Ook handig? Bedum ligt aan de spoorlijn tussen Groningen en Delfzijl.

Daarnaast vind je in het centrum van Bedum veel verschillende supermarkten, een bakker, slager en een groenteboer en veel andere voorzieningen.

Ruime en groene wijk

Duurzaam wonen in een speels opgezette, kindvriendelijke, groene omgeving waar de natuur zijn gang gaat. Dat is wonen in Waterwereld Bedum. Waterwereld Bedum is ruim opgezet met waterpartijen en parkjes en in de rustige hofjes is het heerlijk buitenspelen. Door de wijk heen zijn daarnaast verschillende speeltoestellen geplaatst waar de kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden.

De woningen

Uniek energieneutraal bouwconcept zonder warmtepomp

Vier halfvrijstaande woningen aan de Waterhoen in Bedum met een eigentijds ontwerp en alle wooncomfort van nu. Alle woningen zijn duurzaam, energieneutraal en gasloos en hebben een bruto vloeroppervlakte van 102 m2 en een ruime zolder.

De begane grond heeft een living van ruim 30 m2 en is tuingericht.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is te bereiken met een vaste trap.

Zoals je mag verwachten is jouw woning energieneutraal en duurzaam. Stroom wek je op met de zonnepanelen op je dak. Natuurlijk is jouw woning optimaal geïsoleerd en deze waarden liggen ver boven de landelijke eis. De woningen zijn zo goed geïsoleerd dat er geen warmtepomp nodig is.

De getoonde impressies, beelden en plattegronden zijn alleen bedoeld om een globaal beeld te geven van het project en de woningtypen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nog 2 woningen beschikbaar!

Interesse voor 1 van deze woningen stuur dan een mail naar info@boonstramakelaardij 

Voor vragen over deze woningen in Bedum kun je terecht bij: Boonstra Makelaardij 0515 575925 of mail info@boonstramakelaardij.nl 

Duurzaamheidskenmerken