Geniet van de ruimte in Bedum

Heerlijk energieneutraal wonen in Waterwereld Bedum

Wonen in Bedum is ideaal

Bedum ligt landelijk en tegelijkertijd lekker dichtbij de stad Groningen. Het gezellige centrum van Groningen bevindt zich om de hoek, je rijdt er binnen tien minuten naartoe. Ook handig? Bedum ligt aan de spoorlijn tussen Groningen en Delfzijl.

Daarnaast vind je in het centrum van Bedum veel verschillende supermarkten, een bakker, slager en een groenteboer en veel andere voorzieningen.

Ruime en groene wijk

Duurzaam wonen in een speels opgezette, kindvriendelijke, groene omgeving waar de natuur zijn gang gaat. Dat is wonen in Waterwereld Bedum. Waterwereld Bedum is ruim opgezet met waterpartijen en parkjes en in de rustige hofjes is het heerlijk buitenspelen. Door de wijk heen zijn daarnaast verschillende speeltoestellen geplaatst waar de kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en glijden.

Waterwereld Bedum
Waterwereld Bedum

De woningen

Vier halfvrijstaande woningen aan de Waterhoen in Bedum met een eigentijds ontwerp en alle wooncomfort van nu. Alle woningen zijn duurzaam, energiezuinig en gasloos en hebben een bruto vloeroppervlakte van 92 m2 en een ruime zolder.

De begane grond heeft een living van ruim 30 m2 en is tuingericht.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is te bereiken met een vaste trap.

Zoals je mag verwachten is jouw woning energieneutraal en duurzaam. Overal in huis geniet je van vloerverwarming, die wordt verwarmd of gekoeld via een warmtepomp. Stroom wek je op met de 14 zonnepanelen op je dak. Natuurlijk is jouw woning optimaal geïsoleerd en deze waarden liggen ver boven de landelijke eis.

MELD JE SNEL AAN!

Wil jij wonen op deze pracht locatie in Bedum? Schrijf je dan nu in en we houden je op de hoogte van het laatste nieuws. Na invullen van jouw e-mailadres, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. 

Duurzaamheidskenmerken