Rondleiding medewerkers Interzorg

In samenwerking met bouwbedrijf Hercuton wordt het nieuwe Servicecentrum voor Interzorg in Assen gerealiseerd. Deze week mochten de medewerkers van Interzorg alvast een kijkje komen nemen op hun nieuwe werkplek. Middels een rondleiding maakten zij kennis met het pand en werd toelichting gegeven op de verschillende ruimtes.

 

De ontwikkeling van het project loopt parallel aan de facilitaire droom van Interzorg, om vanuit één centraal punt met duurzame facilitaire dienstverlening het verschil te maken voor cliënten. Van een visie op papier tot de realisatie van het Servicecentrum. Interzorg wil in de toekomst flexibel op ontwikkelingen in de zorg in kunnen spelen en kiest er daarom voor om geen eigenaar te zijn van het pand. Dat past bij de missie en visie van Duurzaamwonen: samen met de nieuwe gebruikers en de bouwer op een heldere en eenvoudige manier realistisch vastgoed ontwikkelen. Het sluit aan bij onze missie voor de ‘nieuwe standaard’ in het realiseren van toekomstbestendig vastgoed waarbij kwaliteit, gebruikersgenot en duurzaamheid samenkomen.

 

Duurzaamwonen.nl doet namens WarberfondsOntwikkel BV de gehele projectbegeleiding en voert de directie tijdens de realisatiefase van het project. Wanneer het pand gereed is dan verzorgen wij ook het reguliere beheer van het gebouw. Het project ligt op schema en de opening staat gepland in juni 2020.

Het uiteindelijke gebouw bestaat uit een combinatie van staal, hout en beton, waarbij de gevel ook deels wordt uitgevoerd met bakstenen en houtaccenten voor een warme en stijlvolle uitstraling. Volg ons ook op Instagram en Facebook voor updates over dit project. Foto: @Hercuton.