Samenwerkingspartners

Houtkonstruktie Friesland

Houtkonstruktie Friesland is specialist in het produceren en engineeren van duurzame bouwelementen. Wij leveren hoogwaardige producten van SIPS, CLT en HSB casco’s.

Houtkonstruktie Friesland is met dertig jaar ervaring inmiddels stevig geworteld in de bouw. Door jarenlang de focus te richten op prefab bouwen, werden zij in 2016 ‘Kingspan Partner’, een begrip in de bouwbranche. Sinds 2017 is het bedrijf gevestigd aan de rand van Sint Annaparochie in Friesland.

JKD maatwerk keukens en kasten

Maatwerk keukens en kasten is onze specialiteit. Van ontwerp tot fabricage verzorgen wij. Voor elke smaak en budget. JKD vindt het belangrijk om verspilling zoveel mogelijk te voorkomen. Het hout en plaatmateriaal krijgt daarom een tweede leven. Voor de productie van ons plaatmateriaal wordt 100% circulair hout gebruikt, waarvan minimaal 85% hergebruikt hout. De overige 15% bestaat uit reststromen van de houtindustrie of dunningshout, afkomstig van duurzaam bosbeheer en wegbermonderhoud. Op deze manier slagen we erin ecologische verantwoord te ondernemen.

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Lamberink is al 30 jaar een belangrijke sparringpartner voor particulieren, gemeenten en ontwikkelaars in Noord-Nederland. Wij bieden u professionals met kennis van zaken in elk facet van het proces, van initiatie, sales tot en met oplevering van uw project.

Lamberink is een ervaren NVM Nieuwbouwspecialist in vraagzijdeonderzoek, marktbewerking, marketing, sales en aftersales. Wij brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, desgewenst creëren wij vraag én aanbod voor u!

 

U vindt bij Lamberink alles onder één dak, van vraagzijdeonderzoek, sales tot kopersbegeleiding en showroomtrajecten.