Klantverhaal van Marco en Caroline

Wij wilden graag een nieuwe woning in de stad Almere. Vervolgens hebben wij ons verdiept in een nabijgelegen nieuwbouwproject, hier hebben wij gekeken naar een rijtjeswoning. Vervolgens de uiteindelijke kosten van de woning berekend, inclusief zonnepanelen en onze andere wensen. Uiteindelijk vonden wij de kosten voor de woning niet in verhouding staan met wat wij ervoor zouden krijgen, waarna wij vervolgens opzoek zijn gegaan naar andere opties.

Tijdens deze zoektocht kwamen wij uit op de kavelkaart en vonden een geschikte kavel in de Stripheldenbuurt. Op dit moment speelde net dat aardgas niet meer werd ondersteund en dus zou de woning moeten worden voorzien van duurzame alternatieven. Toen hebben wij gesprekken gevoerd met verschillende aannemers die dit aanboden en een aantal offertes opgevraagd, uiteindelijk vonden wij deze prijzen veel te hoog en zijn we aan het Googlen geslagen. Tijdens deze zoektocht kwam Duurzaamwonen.nl naar voren, waar een vrijblijvend gesprek snel was geregeld.

 

Het gesprek verliep erg goed en voor ons was het al snel duidelijk dat het totale pakket dat Duurzaamwonen.nl aanbiedt ook écht duurzaam is en helemaal klaar is voor de toekomst. Niet alleen ‘all-electric’ en een warmtepomp, maar ook kunststof kozijnen van gerecycled plastic.

Na dit gesprek hebben we alles voor onszelf even op een rijtje gezet. De uiteindelijke kosten voor de woning zaten dichter bij ons budget, dan dat van de concurrentie en het totaalconcept van Duurzaamwonen.nl sprak ons erg aan. Daarnaast waren wij erg te spreken over de flexibiliteit. Het standaard huis was 5,8 meter, maar wij wilden graag 7,5 meter, dit was geen enkel probleem en de bouwtekening was binnen een mum van tijd aangepast.

Tijdens het traject werd er goed met ons meegedacht en werden er meerdere controlemomenten ingelast, waarin wij konden kijken hoe de woning eruit zou komen te zien en of alles goed verliep. Ook zijn wij een aantal keren in Drachten geweest, waar wij altijd open en vriendelijk zijn ontvangen. Als wij achteraf nog vragen hadden kregen wij altijd supersnel een duidelijk antwoord.

 

Al met al zijn wij zeer tevreden met de werkwijze en communicatie van Duurzaamwonen.nl.