Vorderingen Hamplaats Ten Boer

De nieuwbouw van de 24 woningen aan De Hamplaats in Ten Boer ligt op schema. Mede dankzij de zachte winter is de fundering inmiddels gelegd. De huizen moesten worden gesloopt, gezien de ernstige schade die is ontstaan als gevolg van de aardbevingen.

 

Duurzaamwonen.nl heeft het initiatief genomen een planvoorstel te doen voor alle bewoners. Ze zijn unaniem in het planvoorstel meegegaan en hebben ons de opdracht gegeven om samen het plan verder uit te werken. Door integrale kennis van de bouw hebben wij met onze eigen architect en specialisten het plan in korte tijd kunnen uitwerken. Wij houden ons nu onder andere bezig met de ontwikkeling, realisatie, klant begeleiding en oplevering. Ook spelen wij een rol in de coördinatie van randzaken als infrastructuur, riolering en nutsvoorzieningen.

 

Bij De Hamplaats zijn de woningeigenaren zelf de opdrachtgever. Wilt u als woningcorporatie of gemeente meer weten over onze manier van werken voor uw eigen locaties en portefeuille? Neem dan contact op met Bert van der Beek en/of Wessel Bruining, info@duurzaamwonen.nl

hamplaats ten boer