Vorderingen op de Hamplaats in Ten Boer

De bouw van de woningen op de Hamplaats in Ten Boer vordert gestaag. Eind mei hebben de bewoners de bouwplaats mogen bezoeken, altijd een mooi moment!

 

Wie een kijkje neemt rondom de bouwplaats ziet dat een deel van de casco’s is geplaatst. De overigen volgen binnenkort. De metselaar/tegelzetter gaat verder met het aanbrengen van de steenstrippen en daarna worden de kunststofkozijnen inclusief de HR++ beglazing aangebracht. In de woningen wordt het regelwerk van de plafonds op de begane grond aangebracht en zal de installateur beginnen met het aanbrengen van de elektriciteitsleidingen. Duurzaam bouwen met duurzame materialen, toekomstbestendig, aardbevingbestendig en bewonerscontact staan in dit project centraal.

 

Door de leverancier van de warmtepomp en de boiler is een compacte opstelling gemaakt met een werkend warmtepompsysteem. Bewoners gaan uitgenodigd worden deze medio juli te komen bezichtigen. Zo werken we toe naar het moment van oplevering. Bewoners worden van de planning op de hoogte gehouden middels een nieuwsbrief.