De nieuwe standaard in toekomstbestendige huizen

Helder over mogelijkheden

Helder zijn over de mogelijkheden van toekomstbestendige woningen, dat vinden wij belangrijk. Wij helpen u daarom graag om tussen de bomen door het bos weer te zien en grip te krijgen op u de wensen en eisen van uw droomhuis.

 

Tijdens elk proces, of dat nu nieuwbouw of renovatie betreft, fungeren wij als de spil tussen alle partijen. Zo maken wij duurzaam wonen én duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig bereikbaar!

 

Het team van Duurzaamwonen bestaat uit enthousiaste mensen met één gezamenlijke doelstelling: duurzaam wonen bereikbaar maken voor iedereen door de juiste kennis en de juiste woningen aan te bieden via persoonlijk en direct contact. Onze missie en visie helpen ons daarbij. Als stip aan de horizon en als richtlijn voor al onze werkzaamheden.

Onze missie

Binnen onze werkzaamheden werken wij volgens een missie. Namelijk om de ‘nieuwe standaard’ te worden in het realiseren van toekomstbestendige huizen en daarbij kwaliteit, woongenot en duurzaamheid te laten samenkomen.

Onze visie

Uiteraard doen we ons werk met een de stip aan de horizon. Het is namelijk onze visie om samen met nieuwe bewoners en bouwers op een heldere en eenvoudige manier realistische droomhuizen te ontwikkelen.