Duurzame woning vanaf €249.000,-

De duurzame woning

Een duurzame woning bestaat uit meer dan de energierekening alleen, het gaat hierbij ook om het materiaal, onderhoud en natuurlijk de investering. Welke past bij de eindwens? Doordat Duurzaamwonen.nl integraal de kennis van duurzame woningbouw in huis heeft kan zij snel en efficiënt woonwensen omzetten in een passend ontwerp. Wij werken met een stappenplan, welke wij gezamenlijk doorlopen, om tot het gewenste eindresultaat te komen. Per stap is helder wat je van ons mag verwachten.

 

Wij houden het graag helder en overzichtelijk. Dit doen wij door belangrijke zaken als kosten, ontwerp en duurzaamheid stap voor stap te bespreken. Hiermee wordt het makkelijk om per stap de juiste keuzes te maken. Onze dienstverlening stopt overigens niet na het indienen van de vergunning, maar gaat verder tijdens de realisatiefase. De realisatie van de woning doen wij in samenwerking met één van de bij ons aangesloten bouwbedrijven. In dit traject begeleiden wij de bouw en voeren wij controles uit op luchtdichtheid en warmteverlies. Op deze wijze garanderen we ook het eindresultaat van de woning.

 

Ecoline

Afhankelijk van jouw wensen en budget bieden we onze woningen aan in drie lijnen: Ecosmart, Ecochoice en Ecofree. In onze Ecosmart-line realiseren we woningen in een staalbouwconcept welke binnen vaste maatvoeringen en uitgangspunten gerealiseerd worden. In de Ecochoice line bieden we jou de mogelijkheid om vanuit onze ‘blokkendoos’ zelf je woning naar wens samen te stellen. In tegenstelling tot andere bouwconcepten hebben wij hier een grote vrijheid in de gevelindeling. Op deze wijze kun je met onze basiscomponenten en onze eigen architect de woning je eigen identiteit geven. Bij onze Ecofree line kun jij samen met ons geheel vrij ontwerpen en bouwen. Natuurlijk staan onze architect en specialisten hierbij klaar om te zorgen dat wij al jouw wensen invullen. Vanzelfsprekend zorgen wij er hierbij voor dat het voor jou overzichtelijk en simpel blijft.

Mocht je op zoek gaan naar een woning, welke al helemaal uitgewerkt is en klaar voor verkoop, kijk dan eens bij onze projectwoningen uit de Ecoproject line welke wij in verkoop hebben.

Wil je weten welke Ecoline het beste bij je past vul dan onze gratis woonscan in.

ECOSMART

 

Onze Ecosmart woning is de woning van deze tijd, uitgevoerd in staalbouw en optimaal uit gedetailleerd. Deze woning maakt gebruik van de laatste duurzame bouwmaterialen en kan snel worden gebouwd.

 

Meer informatie

ECOCHOICE

 

Je eigen unieke woning samenstellen vanuit onze bouwcomponenten en samen met onze architect de gevel indelen? Kies dan voor Ecohoice, de optimale prijs kwaliteit verhouding met een eigen inbreng.

 

Meer informatie

ECOFREE

 

Een uniek duurzaam huis laten ontwerpen door onze architect? Dan is een Eco Free woning de perfecte optie voor jou.

 

 

Meer informatie

Weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Doe de vrijblijvende woonscan.

 

De duurzame kavel

Voor je een eigen bouwkavel koopt, wil je weten wat er mag worden gebouwd, welke maatregelen verplicht of wenselijk zijn en welk ontwerp mogelijk is. Zo helpen we je middels onze duurzame kavelkaart, voor het vinden van jouw droomkavel. Hierin vind je beschikbare bouwkavels in gebieden waar we werkzaam zijn.

Je kunt natuurlijk ook een kavel die je zelf gevonden hebt aan ons doorgeven, wij maken dan op basis van de door jou aangeleverde gegevens onze gratis woonscan. We brengen hiermee niet alleen de mogelijkheden voor de woning in beeld, maar toetsen ook de kavel op mogelijkheden en natuurlijk in hoeverre deze geschikt is om hier duurzaam te gaan bouwen en wonen.