Duurzame woning vanaf €249.000,-

Het duurzame ontwikkel- & bouwproces

DuurzaamWonen is een integrale duurzame bouwbegeleider die je volledig ontzorgt bij zowel projectmatige nieuwbouwwoningen als particuliere woningen op een eigen bouwkavel. De feitelijke bouw van jouw woning brengen we onder bij vooraf geselecteerde duurzame bouwbedrijven. De begeleiding doen we 100% zelf.

 

Je zou misschien verwachten dat het laten bouwen van een duurzame nieuwbouwwoning een kwestie is van tekenen en bouwen. In de praktijk komt hier echter wel meer bij kijken. Bij een duurzaam nieuwbouwproject zijn veel van die zaken al voor jou geregeld, maar bij jouw eigen duurzame nieuwbouwwoning op jouw eigen bouwkavel zijn er veel zaken die je zelf moet gaan beslissen. En om het nog complexer te maken: veel van die beslissingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

Eco Free, Eco Choose of circulair staal

Om het voor jou overzichtelijker te maken bieden wij 3 type woningen aan. De Eco Free, Eco Choice en circulaire staalwoning. Je hebt al een duurzame gasloze woning van duurzaamwonen.nl vanaf €249.000,- inclusief BTW.

Circulaire staalwoning

 

De circulaire staalwoningen worden enkel van duurzame materialen gebruikt. Doordat de woning geen draagmuren heeft is er veel mogelijk.

 

Meer informatie

Eco Free Woning

 

Een uniek duurzaam huis laten ontwerpen door onze architect? Dan is een Eco Free woning de perfecte optie voor jou.

 

Meer informatie

Eco Choice Woning

 

Een woning gebouwd volgens traditionele bouwmethoden, maar wel op een manier dat het milieu minimaal wordt belast

 

Meer informatie

 

Begeleiding van A tot Z

Voor je een eigen bouwkavel koopt, wil je weten wat er gebouwd mag worden, welke maatregelen verplicht of wenselijk zijn en welke kwaliteit bouwmaterialen je wil gebruiken. Wij begeleiden het gehele traject van A tot Z als het gaat om jouw duurzame nieuwbouwwoning. Hierbij hanteren wij onze unieke werkwijze. Zo helpen we je middels onze duurzame kavelkaart voor het vinden van uw droomkavel. Hierin vind je alle beschikbare bouwkavels in gebieden waar we werkzaam zijn. Dit zijn kavels die aangeboden worden door gemeenten.

 

Daarnaast helpen we je graag met de duurzame woonscan om je duurzame wensen te koppelen aan je budget. Op basis van een uitvoerige scan brengen we je duurzame wensen in beeld en adviseren we meteen over de gevolgen en impact van die keuzes. We houden daarbij de Trias Energetica altijd in ons achterhoofd: de ideale verhouding tussen energieverbruik, materialen en leefbaarheid.