Wie werken er allemaal bij Duurzaamwonen?

Martzen ten Klooster

Directeur

Eindverantwoordelijke en zorgt voor de verbinding tussen Duurzaamwonen.nl en haar stakeholders. Houd administratief overzicht en bewaakt de missie van Duurzaamwonen.nl.

Berend Talsma

Oprichter en inspirator

Na jarenlange ervaring bij diverse ontwikkelaars en aannemersbedrijven, zijn kans gegrepen om met Duurzaamwonen.nl te werken aan een verdere verduurzaming van de nederlandse bouwketen. Op de achtergrond nog actief en altijd kritisch op hoe de organisatie zich ontwikkelt.

Bert van der Beek

Commercieel manager

Met een achtergrond in de retail altijd de focus op de klantwens. Zijn ervaring ligt in de vastgoedontwikkeling van winkelcentra, bedrijfsgebouwen gebouwen en vanzelfsprekend woningbouw (zowel nieuwbouw als transformatie)

Als u vastloopt met uw vastgoedontwikkeling kunt u Bert altijd benaderen om hier zijn licht over te laten schijnen.

Mail:

Mobiel:

Wessel Bruining

Projectmanager

Het hele traject in de bouw doorlopen zowel als uitvoerend medewerker tot leidinggevende in de bedrijfsvoering. Naast een bouwkundige ook een bedrijfskundige achtergrond en altijd op zoek naar een verbetering van zowel het proces als product. Duurzaamheid is hierbij een vanzelfsprekendheid.

Als u op zoek bent naar de verbindende factor in uw product tussen bouw- en installatietechniek, kostenbesparingen zonder de eindkwaliteit te beïnvloeden. Een andere benadering dan de traditionele dan kunt u Wessel Hiervoor bendaderen

Mail:

Mobiel:

Steven Reitsma

Afgestudeerd op de verduurzaming van bestaande woningen en bij Duurzaamwonen verantwoordelijk voor ons teken- en rekenwerk. Tevens de man die onze ideeën weet te verwerken in de automatisering. Naast zijn teken- en rekenwerk heeft Steven veel contact met onze klante, uitvoerders n en weet zo de klantwens en de techniek met elkaar te verbinden.

Steven weet alles van onze woningconcepteen Eco Smart; – choice; en -free tevens beheert hij al onze informatiebladen.

Mail

Tel

Ivar Aldus

Zich tijdens zijn stage zodanig positief laten zien dat hij ondertussen tot onze vaste club hoort. Tekent en rekent maar is op veel op de bouw te vinden om de afwijkingen tussen het getekende, berekende en het uitgevoerde te constateren. Verder beheert hij onze kavelbank.

 

Mail

Tel

Piter Bakker

 

Met een achtergrond bij de aannemerij en de woningbouwverenigingen kunnen we stellen dat Piter bij ons de brug weet te slaan tussen de wensen van de bewoners/verhuurders en de mogelijkheden in uitvoering. In de loop der jaren heeft hij zich ook verder gespecialiseerd in het onderzoeken van gebouwen zowel op lucht lucht- als warmtelekken. Vanuit de theorie weet hij in de uitvoering de mankementen praktisch te verbeteren.

U kunt Piter benaderen voor thermografie, blowerdoortesten, meerjarenonderhoudsbegrotingen, beheer en ontwikkelvraagstukken.

 

Mail

Tel

Jan Berends

Jan heeft het vak geleeerd als timmermans en na een langdurige blessure zichezelf het vak van calculator eigen gemaakt. Hij is onze kostendeskundige met praktijkervaring. Naast onze werkzaamheden is hij ook actief als docent, iets wat wij graag ondersteunen omdat we binnen onze sector nieuwe mensen hard nodig hebben.

 

Mail

Tel

Gert-Jan Buist

Gert-jan is onze Architect en zorgt ervoor dat de verzameling van klant- en techiek wensen bij elkaar komen. Hij bewaakt en draagt zorg voor onze vormigeving en zorgt dat onze gebouwen ook qua uitstraling duurzaam zijn. Verder begeleid hij onze gebiedsontwikkelingen, bestemmingplan wijzigingen en de regelgeving van het bouwbesluit. Bij hem ligt de taak om de duurzame techniek te integreren in ontwerpen. Naast deze uitdaging geeft ook Gert-jan nog les en hiermee inspireert hij de nieuwe generatie.

 

Mail

Tel