Woningen

Duurzame woning of duurzaam wonen?

Een duurzame woning betekent meer dan een lage energierekening. Het zegt iets over de kwaliteit van de woning en in hoeverre de woning is afgestemd op specifieke woonwensen. Duurzaam wonen houdt in dat de woning, ook in de toekomst, voldoet aan (overheids-)eisen en het comfort van de bewoners. Om dat te garanderen zijn twee zaken belangrijk tijdens het realiseren van de woning: onze kennis van duurzame woningbouw en een inzichtelijk proces waarin samenspraak voorop staat. Hiervoor hanteren we ons s​tappenplan​.

Woningtype kiezen

We vinden het belangrijk dat onze woningen aansluiten op jullie persoonlijke woonwensen. Dankzij onze ECOLINE bepalen jullie zelf de mogelijkheden, budget en eenvoud in het proces. Binnen ECOLINE zijn drie concepten voor vrijstaande woningen.

 

EcoSmart

Binnen vaste maatvoeringen en uitgangspunten bouwen we jullie woning in staalconcept. Daardoor kan de bouw snel worden gerealiseerd. Voor deze hanteren we de meest duurzame materialen en principes.

EcoChoice

Met Ecochoice stellen we jullie huis samen vanuit bestaande bouwcomponenten. We bieden daarbij veel vrijheid in de gevelindeling die jullie samen met onze architect bepalen. Meer weten over de ECOCHOICE woning? Lees het ​klantverhaal van Marco.

EcoFree

Alles is mogelijk door te kiezen voor Ecofree. Samen met onze architect gaan jullie aan de slag om volledig naar eigen wens een woning te ontwerpen. Jullie denken na over woonwensen. Wij staan garant voor duurzame bouw, wooncomfort en een overzichtelijk proces.

Weten wat in jullie situatie mogelijk is?

Maak een afspraak     Doe de woonscan

Een kavel om op te bouwen

Om jullie huis te kunnen bouwen is eerst een kavel nodig. Ook wanneer die nog niet is gekocht kun je bij ons terecht voor advies. We denken graag mee over de voorwaarden waaraan een kavel moet voldoen om jullie ideale woning te bouwen. Ter inspiratie vind je op onze ​kavelkaart alvast een overzicht van kavels. Liever eerst inzicht in de kosten? Doe dan de woonscan​.

 

Hiermee maken wij inzichtelijk wat het realiseren van de woning kost en welke maandlasten jullie kunnen verwachten. Zo weet je precies waar je aan toe bent op het moment dat de kavel wordt gekocht.