EcoChoice woningen

Woonwensen veranderen en duurzaam wonen wordt steeds belangrijker in onze samenleving.

Duurzaam bouwen met een vertrouwd gevoel

Woonwensen veranderen en duurzaam wonen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Weten jullie al hoe je hier invulling aan kunt geven? Wij helpen je hierbij middels onze duurzame woningconcepten en onze duurzame samenwerkingsverbanden. Wij bouwen onze woningen met de laatste duurzame oplossingen samen met lokale bouwbedrijven.

Onze aanpak

Onze Eco-Choice woningen worden gebouwd volgens traditionele bouwmethoden, maar zodanig geïnterpreteerd dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij hebben de kern voor jullie neer gezet, zodat jullie je nieuwe woning zelf kunnen samenstellen.

 

Het resultaat is een duurzaam, comfortabel huis met een vertrouwd karakter!

 

De basis breiden we uit zodat de woning past bij u en uw levensstijl. Het woningconcept kan uitgebreid worden met een aantal standaard extra’s, zoals een garage, een aanbouw, extra duurzaamheidsoplossingen en u kunt de woning zelfs vergroten.

Samen met ons jouw droomhuis bouwen? Maak vandaag nog een afspraak
Ecochoice

De kern van ons concept bestaat uit:

  • Een goede isolatie
  • Een luchtdichte woning
  • Duurzame materialen
  • Een toekomstbestendig verwarmingssysteem

Wij helpen u tijdens het hele traject

Om ervoor te zorgen dat al jullie wensen gehoord en vormgegeven worden, krijg je een persoonlijke klantbegeleider. Jullie klantbegeleider helpt ook om de keuzes op het juiste moment te maken. Daarnaast draagt hij er zorg voor dat jullie alle kosten en investeringen snel in beeld krijgt. Zo weten jullie binnen een paar gesprekken de totale investeringen en woonlasten al.

Voor meerdere klanten hebben we al huizen mogen bouwen. Lees hier hun ervaringen.

Klantverhaal van Marco en Caroline

Wij wilden graag een nieuwe woning in de stad Almere. Vervolgens hebben wij ons verdiept in een nabijgelegen nieuwbouwproject, hier hebben wij gekeken naar een rijtjeswoning. Vervolgens de uiteindelijke kosten van de woning berekend, inclusief zonnepanelen en onze andere wensen. Uiteindelijk vonden wij de kosten…

Lees het hele verhaal

Klantverhaal van Ancko

Ancko Boonstra woonde samen met zijn vrouw in een ruime, moderne woning in St. Anna Parochie toen zij besloten om een perceel te kopen in de dorpskern van het Friese Menaam. Samen met Duurzaamwonen realiseerden zij hier hun droomhuis.

Lees het hele verhaal

Maak kennis met al onze woningtypen in de EcoLine.