EcoChoice

Duurzaam bouwen met een vertrouwd gevoel

Woonwensen veranderen en duurzaam wonen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Weet u al hoe u hier invulling aan kunt geven? Wij helpen u hierbij middels onze duurzame woningconcepten en onze duurzame samenwerkingsverbanden. Wij bouwen onze woningen met de laatste duurzame oplossingen samen met lokale bouwbedrijven.

Onze aanpak

Onze Eco-Choice woningen worden gebouwd volgens traditionele bouwmethoden, maar zodanig geïnterpreteerd dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Wij hebben de kern voor u neer gezet, zodat u uw nieuwe woning zelf kunt samenstellen. Het resultaat is een duurzaam, comfortabel huis met een vertrouwd karakter! De kern van ons concept bestaat uit:

  • Een goede isolatie;
  • Een luchtdichte woning;
  • Duurzame materialen;
  • Een toekomstbestendig verwarmingssysteem.

De basis breiden we uit zodat de woning past bij u en uw levensstijl. Het woningconcept kan uitgebreid worden met een aantal standaard extra’s, zoals een garage, een aanbouw, extra duurzaamheidsoplossingen en u kunt de woning zelfs vergroten.

Lees meer over onze aanpak

Wij helpen u tijdens het hele traject

Om ervoor te zorgen dat al uw wensen gehoord en vormgegeven worden, krijgt u een persoonlijk klantbegeleider. Uw klantbegeleider helpt u ook om de keuzes op het juiste moment te maken. Daarnaast draagt hij er zorg voor dat u alle kosten en investeringen snel in beeld krijgt. Zo weet u binnen een paar gesprekken u totale investeringen en uw woonlasten al.

Klik hier voor ons complete nieuwsoverzicht