EcoFree duurzame woningen

Duurzaam huis onder architectuur

Een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen: het huis is helemaal af, gemaakt van nieuwe materialen en heerlijk comfortabel. Maar origineel is vaak anders. Wilt u een nieuw huis laten bouwen dat niet verdwijnt in de massa? Schakel dan onze architect in. Bij deze samenwerking worden al uw wensen en ideeën, op het gebied van interieur, exterieur én duurzaamheid, vertaalt naar een uniek droomhuis!

Samen uw exclusieve droomhuis ontwerpen met een architect

Laat u een huis onder architectuur bouwen, dan weet u zeker dat hier maar één exemplaar van is gebouwd. Uw huis is met recht uniek. Bovendien hebt u vanaf de eerste schets inspraak op het ontwerp. Samen met de architect spreekt u al uw wensen en ideeën door. De architect zal dit zoveel mogelijk vertalen in een goed ontwerp en de uiteindelijke bouwtekening. Ook zal de architect tips en aandachtspunten geven voor een goede indeling van de woning. Zo geven jullie samen gestalte aan een exclusief droomhuis.

 

Samen met ons jouw droomhuis bouwen? Maak nu een afspraak.

Duurzame oplossingen

Wat voor soort dak u wilt, hoeveel slaapkamers er moeten komen en hoe de gevelbekleding eruit komt te zien; dat hebt u vast al in je hoofd. Maar weet u ook welke duurzame oplossingen er allemaal mogelijk zijn? En hoeveel meer woongenot dat oplevert? Hierin ligt onze expertise. Samen met de architect gaan we met u om tafel om al die duurzame mogelijkheden een plek te geven in het ontwerp.

Duurzaam bouwen

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bouw vlekkeloos en milieuvriendelijk verloopt. Het huis zal worden gebouwd met gebruik van de laatste technieken en duurzame materialen. De bouw laten wij uitvoeren door regionale bouwbedrijven die zijn gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Zo wordt uw duurzame droomwoning met respect voor het milieu gebouwd.

Voor meerdere klanten hebben we al huizen mogen bouwen. Lees hier hun ervaringen.

Klantverhaal van Johan en Renata

Johan en Renata Voermans wonen met veel plezier met hun kinderen in het centrum van Delfzijl wanneer Johan als ZZP’er gaat werken. Die verandering deed hen nadenken over de toekomst. Want, hoe ziet die er financieel uit als je niet meer automatisch pensioen opbouwt? De…

Lees het hele verhaal

Klantverhaal van Marco en Caroline

Wij wilden graag een nieuwe woning in de stad Almere. Vervolgens hebben wij ons verdiept in een nabijgelegen nieuwbouwproject, hier hebben wij gekeken naar een rijtjeswoning. Vervolgens de uiteindelijke kosten van de woning berekend, inclusief zonnepanelen en onze andere wensen. Uiteindelijk vonden wij de kosten…

Lees het hele verhaal

Maak kennis met al onze woningtypen in de EcoLine