EcoSmart woning

Binnen vaste maatvoeringen en uitgangspunten bouwen we jullie woning in staalconcept. Daardoor kan de bouw snel worden gerealiseerd. Voor deze hanteren we de meest duurzame materialen en principes.

ECOSMART: Duurzaam gebouwd

Staalwoningen concept is erg duurzaam. Dit betekent dat er alleen maar duurzame materialen gebruikt worden, er weinig restafval is, maar ook dat jouw energiekosten erg laag gehouden worden doordat de woningen gemakkelijk luchtdicht te maken zijn. De nieuwste technieken worden gebruikt om jouw luchttoevoer en -afvoer te circuleren zodat er geen energie verspild wordt.

 

Samen met ons jouw droomhuis realiseren? Maak vandaag nog een afspraak.

woningen

IFD-Principe

Deze woningen zijn uniek doordat ze zijn samengesteld op basis van het IFD-principe (Industrieel, Flexibel en Demontabel). Dit betekent dat jij jouw woning altijd kunt aanpassen naar jouw woonbehoeften van nu en in de toekomst. Als je later een slaapkamer op de begane grond wil hebben is deze er zo bij gebouwd. Daarnaast zijn alle gebruikte materialen 100% herbruikbaar.

Modern met een knipoog naar het verleden

Deze staalwoning is een moderne versie van woningen die je nu veel in Nederland tegenkomt. Het grote verschil met de traditionele woningen is, dat staalwoningen geen draagmuren hebben, waardoor de indeling naar jouw wens is in te vullen en jij kan genieten van grote open ruimtes in jouw woning.

 

Samen met ons jouw duurzame droomhuis realiseren? Maak vandaag nog een afspraak.

Ontwikkelen ECOSMART en bouwen

De Ecosmart woning is ontwikkeld door DuurzaamWonen.nl in samenwerking met Adema Architecten. In een perfect geconditioneerde omgeving worden de onderdelen van jouw woning geproduceerd en op de bouwlocatie in elkaar gezet. Hierdoor kan jouw woning snel gebouwd worden en is de kans op fouten tijdens de bouw tot en minimum beperkt. Voor details kan je onze technische afspraken bekijken. Wil je ook wonen in een moderne woning die helemaal bij je past? Dan is de Ecosmart de perfecte woning voor jou.

Voor meerdere klanten hebben we al huizen mogen bouwen. Lees hier hun ervaringen.

Klantverhaal van Marco en Caroline

Wij wilden graag een nieuwe woning in de stad Almere. Vervolgens hebben wij ons verdiept in een nabijgelegen nieuwbouwproject, hier hebben wij gekeken naar een rijtjeswoning. Vervolgens de uiteindelijke kosten van de woning berekend, inclusief zonnepanelen en onze andere wensen. Uiteindelijk vonden wij de kosten…

Lees het hele verhaal

Klantverhaal van Ancko

Ancko Boonstra woonde samen met zijn vrouw in een ruime, moderne woning in St. Anna Parochie toen zij besloten om een perceel te kopen in de dorpskern van het Friese Menaam. Samen met Duurzaamwonen realiseerden zij hier hun droomhuis.

Lees het hele verhaal

 

Maak kennis met al onze woningtypen in de EcoLine