Doe de woonscan

Woonscan formulier

Stappenplan Duurzaamwonen Woonscan:

De woonscan is een unieke service van Duurzaamwonen. Op basis van slechts een paar gegevens, maken wij een rapport dat inzicht geeft in de kosten voor het realiseren van jullie duurzame woning. Het rapport is uitgebreid, helemaal gratis en vrijblijvend. Ons werkgebied is Friesland, Flevoland, Groningen en Drenthe. Wilt u de woonscan invullen voor een kavel in een andere provincie? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transparantie vinden we belangrijk. Daarom hebben we onze werkwijze inzichtelijk gemaakt met een stappenplan.  Onze scan is hiervan de eerste stap. Na het ontvangen van de resultaten zijn jullie altijd welkom om de mogelijkheden voor jullie woning te bespreken.

De gratis woonscan. Vraag hem aan!

 

Woonscan
Toelichting: ​ Hebben jullie al een kavel op het oog? Vul dan de locatie hiervan in. Geef anders aan in welke regio/ gebied jullie graag willen wonen.
Toelichting: ​ Uit hoeveel personen bestaat jullie gezin? Geef hier de samenstelling aan waar de woning ruimte aan moet bieden. Dit mag afwijken van de huidige gezinssamenstelling
Wat is uw maximale woonlast?
Wilt u dat wij telefonisch contact met u opnemen? *

Wat kun je verwachten?

Na het verzenden van jullie gegevens ontvang je een bevestiging. Onze medewerkers gaan nu voor jullie aan de slag met de woonscan. Deze ontvang je binnen 5 werkdagen per mail.

 

Liever gelijk persoonlijk contact? Neem dan contact​ ​met ons op voor een vrijblijvend gesprek.