Vrije Kavels

Hieronder vindt u een overzicht van waar vrije kavels zijn uitgegeven in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Bij het opstellen van de Kavelkaart zijn wij afhankelijk van gegevens van derden en kunnen hierdoor géén garantie geven of er nog kavels beschikbaar zijn of dat er op andere locaties kavels zijn vrijgegeven.

Zoek een vrije kavel

Als u klikt op een kavel kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Een eigen huis laten bouwen

Een eigen huis laten bouwen. Is dat niet de droom van ons allemaal? Een comfortabele nieuwbouwwoning afgestemd op uw eigen woonbehoeften.

Of een uniek huis, gebouwd onder architectuur en gefundeerd op uw unieke wensen. Welke optie u ook kiest, het doel is altijd naar een toekomstbestendige woning met optimaal wooncomfort. Een huis waarin u vrij kunt leven en onbezorgd oud kunt worden.

 

Onze duurzame woningconcepten

Wij bouwen zeer energiezuinige, comfortabele woningen volgens de laatste technieken. Deze duurzame woningen bieden maximaal comfort en minimale lasten; voor nu én op de lange termijn. In het voortraject doorlopen we met u alle stappen en bepalen we welk concept het beste bij uw woonwens past. Bij de bouw werken we samen met geselecteerde regionale bouwbedrijven en installateurs. Alle betrokken vaklieden maken gebruik van duurzame materialen en energiezuinige bouwtechnieken. Onze duurzame woningconcepten bestaat uit drie varianten, met zowel basiswoningen als onder architectuur ontworpen huizen. Met de Eco-smart, Eco-choice of Eco-free woning bouwt u een huis voor de toekomst: mooi, behaaglijk en milieubewust!

<h4><strong>Eco-Choice woning</strong></h4>
<p>De Eco-Choice woningen zijn van royale afmetingen en hebben stuk voor stuk een sterk ontwerp.</p>
<p>Of het nu een klassiek herenhuis of landelijke gezinswoning betreft: elke Eco-choice woning maakt gebruik van traditionele bouwmethoden die op duurzame en efficiënte wijze zijn geïnterpreteerd.</p>
<p>Resultaat: Klassieke, traditionele bouw met de gemakken en het comfort van nu.</p>

Eco-Choice woning

De Eco-Choice woningen zijn van royale afmetingen en hebben stuk voor stuk een sterk ontwerp.

Of het nu een klassiek herenhuis of landelijke gezinswoning betreft: elke Eco-choice woning maakt gebruik van traditionele bouwmethoden die op duurzame en efficiënte wijze zijn geïnterpreteerd.

Resultaat: Klassieke, traditionele bouw met de gemakken en het comfort van nu.


<h4><strong>De Circulaire Staalwoning</strong></h4>
<p>De staalwoningen zijn een moderne versie van woningen die u nu veel in Nederland tegenkomt, maar dan zonder draagmuren, grote open ruimtes en erg duurzaam.</p>
<p>De woningen worden 100% gemaakt van duurzame materialen en is erg energiezuinig. Een staalwoning is snel gebouwd zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning.</p>
<p> </p>

De Circulaire Staalwoning

De staalwoningen zijn een moderne versie van woningen die u nu veel in Nederland tegenkomt, maar dan zonder draagmuren, grote open ruimtes en erg duurzaam.

De woningen worden 100% gemaakt van duurzame materialen en is erg energiezuinig. Een staalwoning is snel gebouwd zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woning.

 


<h4>Eco-Free woning</h4>
<p>Zoekt u een duurzame woning, uniek van ontwerp en met onbeperkte mogelijkheden? Dan kiest u voor een Eco-free woning.</p>
<p>Van dit huis zal nooit een tweede exemplaar te vinden zijn, simpelweg omdat deze woning speciaal voor u is ontworpen.</p>
<p>In samenwerking met een architect krijgen al uw woonwensen gestalte in een exclusief en duurzaam huis!</p>

Eco-Free woning

Zoekt u een duurzame woning, uniek van ontwerp en met onbeperkte mogelijkheden? Dan kiest u voor een Eco-free woning.

Van dit huis zal nooit een tweede exemplaar te vinden zijn, simpelweg omdat deze woning speciaal voor u is ontworpen.

In samenwerking met een architect krijgen al uw woonwensen gestalte in een exclusief en duurzaam huis!


Cases

Door onze bouwbedrijven zijn de afgelopen jaren vele vrijstaande woningen gerealiseerd. Hieronder geven wij u graag een aantal voorbeelden.